banner388
banner390
banner410
banner408

Almanya'ya giden Türk vatandaşları için 12 bin tl maaşla çalışma fırsatı

Almanya'da çalışmak için gereken şartlar neler?

banner269

Almanya'ya giden Türk vatandaşları için 12 bin tl maaşla çalışma fırsatı

Almanya'da çalışmak için gereken şartlar neler?

21 Şubat 2020 Cuma 20:52
Almanya'ya giden Türk vatandaşları için 12 bin tl maaşla çalışma fırsatı

Yurtdışında çalışmak isteyen Türk vatandaşlar için Almanya'dan açıklama geldi. Almanya Avrupa Birliği ülkeleri dışında nitelikli çalışanlara ihtiyaç duyduğunu duyurdu. En az 12 bin tl ile çalışacak vatandaşlar için başvuru şartları şunlar: 

Yeni istihdam programı hazırlayan Almanya, gelecek vatandaşlara dil şartında istisnalar gösterirken, iş bulma vizesi gibi imkanlar da sağlayacak.  “Nitelikli İş Gücü Göç Yasası”nın 1 Mart 2020’de yürürlüğe girmesinin ardından ülkeye göçmen alım süreci hızlanacak.


NASIL BAŞVURU YAPILIR

Adaylar “www.obm-turkiye.com” adresine girip başvuru formunu doldurarak başvurularını yapabileceklerdir. Web sayfasındaki formu doldurmanız gerekiyor. Formu doldurduktan sonra sizden talep edilen evrakları temin etmeniz ve Almanca dilinde evrakların tercümesini yaptırmanız gerekir.

ÖNCELİKLİ MESLEKLER HANGİLERİ?

Kabul edilecek meslekler arasında aşçı, inşaat işçisi, hemşire ve IT teknisyenleri de bulunuyor. Hindistan, Brezilya ve Vietnam gibi çok sayıda ülkeden göçmen alımı yapılabilecek. Gelenlerin meslek eğitimi ve diplomaları tanınacak ve üst seviyede Almanca bilme şartı aranmayacak. Ülke yeni istihdam planında iş bulma vizesi imkânı da sunacak.
Kaynak: Kamuilanları

Son Güncelleme: 21.02.2020 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özkan 2020-02-22 12:21:25

cansu hanım bu kadar cahil oldugunuzu düşünmemiştim..
Bu adını paylaştıgınız site dolandırıcı umut taciri çıkarsa insanların paralarını alıp kaybolursa samsun haber olarak sizmi vericeksiniz paraları? nasıl böyle bir konuda reklam yaparsınız.

Avatar
ahmet 2020-02-22 12:52:05

sn cansu kırcalı haberin aslı astarını araştırmadan haber yapmışsınız konsolosluk bu haberi yalanladı kime hizmet ediyorsunuz dolandırıcılar size her gelen müşteri için komisyon mu veriyor.

Avatar
Yusuf ismail özayrancı 2020-02-23 08:53:57

Neden makine müh. Ni seçip başvuru yapamıyorum.