banner388

Alaçam'da 'Nevruz Bayramı' Etkinlikleri

Nevruz Bayramı dolayısıyla Samsun’un Alaçam ilçesinde etkinlik düzenlendi.

Alaçam'da 'Nevruz Bayramı' Etkinlikleri

Nevruz Bayramı dolayısıyla Samsun’un Alaçam ilçesinde etkinlik düzenlendi.

23 Mart 2017 Perşembe 13:55
Alaçam'da 'Nevruz Bayramı' Etkinlikleri

Samsun Haber - Baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı dolayısıyla Alaçam Karahüseyinli İlk-Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler yer aldı.

Etkinlikte söz alan Kaymakam Çağlar, "Böylesi güzel günlere gerçekten ihtiyacımız var. Son yıllarda toplum olarak, millet olarak, devlet olarak yorulduk. Gerçekten zor günlerden geçiyoruz. İnşallah yeni bir yaşamsal döngünün başlangıcı olarak kabul ettiğimiz Nevruz yeni bir yılda bize umut, güzellikler huzur ve hayır getirir. Güzel günlere vesile olur" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler şiir okudu, halk oyunları oynandı. Bafra Mehteran Takımının sergilemiş olduğu gösteri büyük beğeni topladı. Kaymakam Çağlar ve Belediye Başkanı Uyar Nevruz ateşini yakıp üstünden atladı ve temsili demir dövdü.
Etkinlik yapılan ikramla son buldu.

Son Güncelleme: 23.03.2017 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.