banner388

Alaçam'da kitap fuarı rüzgarı

Samsun'un Alaçam ilçesinde 1'inci Kitap Fuarı açıldı.

Alaçam'da kitap fuarı rüzgarı

Samsun'un Alaçam ilçesinde 1'inci Kitap Fuarı açıldı.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 13:58
Alaçam'da kitap fuarı rüzgarı

Samsun haber - Samsun'un Alaçam ilçe Belediyesi tarafından 1'inci Kitap Fuarı açıldı. Fuar Alaçam Anneler Parkı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla açıldı.

Belediye Başkanı Hadi Uyar, "İnternetle doğmuş ve onunla yetişen yeni kuşak, bilgiye ulaşmada çok şanslı. Ama her şeyi hızlı ve kolay elde etmeye alıştığı için; sunulan bilgileri bir paket olarak alıp sorgulamadan, muhakeme etmeden kullanabiliyor. Halbuki, kitap okumak; bir konsantrasyon gerektirdiği, bilgiyi alıp işleme zamanı verdiği için insanda muhakeme yeteneğini geliştirir. Kültürünü, vizyonunu, olaylara bakış açısını geliştirmesine yardımcı olur. Her yeni kitap, zihin bahçemizde açan yeni bir çiçek gibidir. Bu sebeple önemlidir" dedi.

Alaçam 1'inci Kitap Fuarı 3 gün açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.