banner388

Alaçam'da Atlı Birlikler Görevde

Son zamanlarda denizlerde yaşanan boğulmalardan dolayı Samsun Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı, ‘Atlı Jandarma Birlikleri’ kuruldu.

Alaçam'da Atlı Birlikler Görevde

Son zamanlarda denizlerde yaşanan boğulmalardan dolayı Samsun Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı, ‘Atlı Jandarma Birlikleri’ kuruldu.

03 Temmuz 2016 Pazar 18:05
Alaçam'da Atlı Birlikler Görevde

Atlı Jandarma Birlikleri, ilçe genelinde son dönemlerde özellikle denizde boğulmalar meydana gelmesi nedeni ile sahil şeridinde yaz boyunca toplumsal olaylarda önleyici birlik olarak görevini sürdürecek. Atlı birlikler İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan kortej eşliğinde hareket ederek sahilde devriye gezmeye başladı.
Samsun İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan Atlı Birlikler, Alaçam ilçe sahilinde yaz boyunca hafta sonları faaliyette olacak. Atlı Jandarma Birlikleri, kısa sürede geliştirilerek, jandarmanın sorumluluk sahalarında yaygın şekilde kullanılacak. 
Konu ile ilgili bilgi veren Jandarma Üsteğmen Murat Şenyurt, "Bu uygulama son zamanlarda ilçemizde yaşanan boğulma olaylarını önlemek, vatandaşlarımızda farkındalık oluşturmak ve Alaçam’ın turizm anlayışına katkı sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Sahilde gerçekleşebilecek asayiş olaylarına da 'Atlı Jandarma Birlikleri' aracılığı ile en kısa sürede müdahale edebileceğimizi düşünerek böyle bir uygulamayı harekete geçirdik. Vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 03.07.2016 18:16
Anahtar Kelimeler:
AlaçamDenizAtlı Birlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynel 55 2016-07-04 14:28:59

Güzel bir uygulama olmuş fakat öncelikle Alaçam sahil şeridinin çöplerden arındırılması gerekiyor buradan ilgili yetkililere duyurulur