banner388
banner390
banner410
banner408

Akşener Samsun Adayını açıkladı!

Samsun'da İYİ Partinin ilk Milletvekili adayı belli oldu! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma-Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katılmak için Samsun'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada yaptığı konuşmada genel seçimlerde Samsun'dan aday gösterecekleri ilk ismi açıkladı. 

banner269

Akşener Samsun Adayını açıkladı!

Samsun'da İYİ Partinin ilk Milletvekili adayı belli oldu! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma-Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katılmak için Samsun'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada yaptığı konuşmada genel seçimlerde Samsun'dan aday gösterecekleri ilk ismi açıkladı. 

19 Mayıs 2022 Perşembe 20:55

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Tam karşımda Ömer Süslü başkanım oturuyor. Allah onu bize bağışladı. İnşallah milletimize hizmet etme fırsatı verecek" dedi. Akşener'in bu konuşması İYİ Partinin önemli isimlerinden Ömer Süslü'nün ilk seçimlerde Samsun'dan aday gösterileceğinin işaretini verdi.  


 
Mustafa Kemal'in Samsun'a ayak bastığı yerde, Tütün İskelesinde düzenlenen törende konuşan Meral Akşener Samsun'da büyük ilgi gördü. Samsun'un tüm siyasi hayatı boyunca en önemli şehirlerden biri olduğunu belirten Akşener, "Bu büyük bir onur, büyük bir heyecan. Samsun benim tüm siyasi hayatımda en önemli olan şehirlerimizden biridir" dedi. 

Türkiye genelinde oyunu sürekli arttıran İYİ Parti'nin Samsun'da göstereceği adaylar merakla beklenirken Akşener, burada yaptığı konuşmada Samsun'dan aday gösterecekleri ilk ismi de açıklamış oldu. Akşener, şunları söyledi; 

"O'nunla ilk defa Samsun'da partimiz kurulurken ve kurulduktan sonra 2017 seçimlerinde referanduma giderken çeşitli programlar yaptık. Genel olarak da yaptığımız programlar açık hava programlarıydı. Ben Cumhuriyet tarihçisiyim, yıllarca Cumhuriyet ve Atatürk üzerine çalıştım. Bu çalışmaların birinde hiç unutmam Ömer Süslü Başkanım dedi ki: 'Samsun kurtulan değil,kurtaran şehirdir. Bunu bilmiyordum. Dolayısıyla o gün onu öğrendim ve o günden beri Samsun benim için kurtulan değil kurtaran şehir. Samsun aynı zamanda partimizin kuruluşunda en büyük desteği veren ilimizdir."


Samsunhaber.COM

Son Güncelleme: 20.05.2022 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan DAŞ 2022-05-20 09:32:51

Erhan Usta'yı gösterme de.Belediye seçimlerinde aldığından fazla kaybedersiniz...

Misafir Avatar
seçmen 2022-05-23 08:11:10 @Vatan DAŞ

ben trabzonspor a oy vermem samsun lu Erhan usta

Beğenmedim! (1)
Avatar
55 2022-05-20 12:19:04

bafrada bafra beledıyesı ve buyuk sehır beledıyesı 16 yasındakı kız cocuklarını zabıta yapmıslar cocuk zabıtalar elınde tlf kafeteryada oyun oynuyorlar

Avatar
Faruk 2022-05-20 21:13:49

Chpkk ve avaneleri içinde tercih edecek olsam hdpkk'ya oy atarım. Çünkü içlerinde en delikanlı onlar. Diyorlar ki biz ülkeyi bölmeye çalışıyoruz. İp, chpkk ne diyor her türlü siyasi münafıklık bunlarda. Samsun'luydu olarak, Samsun'da yaşayan oy kullanan seçmen olarak sadece Samsun'lu olmasından sebep Erhan usta'ya %25 Ak parti seçmeni oy verdi. Trabzon'lu vekil yada belediye başkanı istememizden sebep. Erhan usta ip'e geçti gözümüzde 0'ın altına indi. Başkanlık seçiminde Reis liderimiz. Vekillik seçiminde büyük ihtimalle bbp partisi, çünkü reis Samsun'lu olmayan adaylar gösteriyor. Belediye seçiminde Yusuf Ziya gibi bir aday olursa Ak parti, aday Mustafa Demir gibi Samsun'lu olmayan aday olursa oy yok. Ha bütün partiler içinde ip'i en tehlikeli parti olarak görüyorum. Hiç bir zaman oy alma ihtimali yok.

Avatar
Vatansever 2022-05-21 13:51:31

Unutmayınızki Karadeniz ihanet eden vede emperyalizmle kol kola olanları sevmez.

Avatar
ÇETİN 2022-05-22 09:09:45

200 yüz senedir yapılamayan dev hizmetleri 20 senede hizmete sunan, dünyadaki mazlumlara sahip çıkan, TURAN ORDUSUNU kuran, ülkemize çağ atlatan YÜZYILIN LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a verdiğim ve vereceğim oylar helal olsun.....

Avatar
ÇETİN 2022-05-22 09:26:38

çamur ve çalık'a.... siz samsunda yaşayan birisi değilsiniz galiba....oylarımız hakka ve halka sahip çıkan...YÜZYILIN LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve arkadaşlarına...kökü sömürgecilere bağlı TÜRK ve İSLAM düşmanı olanlara neden oy vereyim...???????

Avatar
BEDRIYE ALTUN 2022-05-20 05:05:18

Ben samsunda yasıyorum zor durumda olan 5cocuk annesi dul bir kadının bir oğlumda cezaevinde sizlerden yardım bekliyorum meral hanim

Avatar
Gerçek 2022-05-20 13:28:44

Gülesim yoktu :)))