banner388

Akcagöz iddialı: “Bütün belediyelere talibiz”

 CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, “Samsun’daki bütün belediyelere talibiz, Büyükşehir de dahil. AK Parti’li belediye başkanlarınca Samsun’un nasıl kötü yönetildiğini biliyoruz.” dedi.

Akcagöz iddialı: “Bütün belediyelere talibiz”

 CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, “Samsun’daki bütün belediyelere talibiz, Büyükşehir de dahil. AK Parti’li belediye başkanlarınca Samsun’un nasıl kötü yönetildiğini biliyoruz.” dedi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 18:29
Akcagöz iddialı: “Bütün belediyelere talibiz”

Samsun haber - CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Akcagöz, “Türkiye’nin yerel ve ulusal gündemiyle ilgili 2 yıllık İl Başkanlığı dönemimizde gündem yaratan açıklamalarımız oldu. Bundan sonra da Samsun ve Türkiye gündemini takip etmeye devam edeceğiz ve Türkiye’nin 2019 yılında ‘Tek Adam’ rejimine teslim olmasına asla müsaade etmeyeceğiz.” dedi.


2018’in ilk İlçe Başkanlığı toplantısını gerçekleştiren Akcagöz, “Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantımız bitti ve sizlerin karşısındayız. Bir demokratik seçimi tamamladık, İlçe Başkanlığı seçimleri gerçekleşti ve parti demokratik kuralları gereği 3-4 Şubat’ta Kurultay Delegasyonu, Parti Meclisi ve partinin üst yönetim organıyla ilgili bir seçim gerçekleştirilecek. 2019’un yol haritasını 17 ilçe başkanının katkısıyla belirledik.” diye konuştu.



Bu seçimlerin siyasetçiler için borç ödeme tarihi olduğunu belirten Akcagöz, “Görevimizi iyi yapmak zorundayız. Bunun için dinamik bir örgüt yapısını ortaya çıkartmak zorundayız. Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Örgütü, bunu başardı ve bundan sonra da 2019 yılı için bütün örgütlerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.


“Bütün belediyelere talibiz”


Yerel seçimlerle alakalı da iddialı konuşan Akcagöz, “Samsun’daki bütün belediyelere talibiz, Büyükşehir de dahil. AK Parti’li belediye başkanlarınca Samsun’un nasıl kötü yönetildiğini biliyoruz. Sayıştay raporlarında adı geçen, kanunsuzluk yapan ve kanunsuzluklara göz yuman belediyecilik anlayışını Samsun’da tarihe gömeceğiz.” şeklinde konuştu.


“Ne düşünmekten, ne söylemekten asla çekinmeyeceğiz”


Basının ve kişilerin özgürlüklerinin kısıtlandığını söyleyen Akcagöz, “Önümüzde Samsun’da ve Türkiye’nin her tarafında gerçekten büyük korku duvarları oluşturdular. Bunu hepimiz biliyoruz, söylemekten korkuyoruz. Bir bilgenin deyişiyle: ‘Eğer söylemekten korkar hale geldiysek yakındır ki düşünmekten de korkar hale geleceğiz.’ Dolayısıyla hem siyaseten, hem de insan olmanın gereği olarak söylüyorum ki ne düşünmekten, ne söylemekten asla çekinmeyeceğiz ve korkmayacağız.” dedi.


Haber: Dilek Alabulut

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf yılmaz 2018-01-22 18:38:15

Belediyeler de size talip noolacak şimdi

Avatar
İzmir 2018-01-22 21:35:25

Zamanında gördük talip olarak kalın kafi