banner388

Akcagöz, Çarşamba'dan En Az Yüzde 70 Hayır Bekliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Çarşamba esnafını ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Bilhassa Çarşamba, yüzde 70'den aşağı hayır demeyecektir. Buna yürekten inanıyorum." dedi.

Akcagöz, Çarşamba'dan En Az Yüzde 70 Hayır Bekliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Çarşamba esnafını ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Bilhassa Çarşamba, yüzde 70'den aşağı hayır demeyecektir. Buna yürekten inanıyorum." dedi.

09 Mart 2017 Perşembe 10:28
Akcagöz, Çarşamba'dan En Az Yüzde 70 Hayır Bekliyor

Samsun Haber - Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici ve parti yöneticileri ile birlikte, Çarşamba İlçesi Batıyaka Semt Pazarı esnafını ziyaret etti. Referandum çalışmaları kapsamında, Çarşamba Batıyaka Semt Esnafı ile bir araya gelen Tufan Akcagöz, Başbakan Binali Yıldırım'ın, 15 yıldır yapılan yanlışları düzeltmeye çalışıyoruz sözünü hatırlatarak, " Sanki 15 yıldır AKP iktidarda değil. Sanki 15 yıldır ülkeyi onlar yönetmiyorlar. Sanki, sorumluluk onlarda değil. Şimdi bir de kalkmış, 15 yıllık enkazın ağırlığından bahsediyorlar. Zaman zaman, komedi furyası diyoruz ya, hakikaten öyle. Çünkü, başka türlü açıklamak mümkün değil. Şimdi bu pazarda, vatandaşlarımızla bir aradayız. Evet demeleri için baskı gördüklerini söyleyen var. Ama peşine, neye evet diyeceğimizi bilmiyoruz, diye de ekliyorlar. Biz de bu pazarda, neden hayır demeleri gerektiğini vatandaşa anlattık. Anlatmaya da devam edeceğiz. Çarşamba halkı hayırseverdir. Hayrın yanındadır ve hayırlı bir gelecek için tercihini hayırdan yana kullanacaktır. Çarşamba, tercihini hayırdan yana yaparak, Türkiye'nin de önünün açılmasına katkı sunacaktır. Çarşambalının onlarca sıkıntısı var. Esnafın onlarca sıkıntısı var. İnsanların gelecek kaygısı var. Terör, can yakmaya devam ediyor. Gençlerimiz, geleceğe dair hayaller kuramıyor. İşsizlik almış başını gitmiş. Şimdi, bu Anayasa değişikliği bu hangi sıkıntıyı ortadan kaldıracak? Hiçbirini. O nedenle, öyle az buz hayır yetmez. Bilhassa Çarşamba, yüzde 70'den aşağı hayır demeyecektir. Buna yürekten inanıyorum. " dedi.

"Korkuyorlar. Korktukça, çamur atıyorlar"

Referandumda eşit şartlarla yarışılmadığına işaret eden Tufan Akcagöz, " Devletin kayığına binenler, devlet imkanları ile referandum çalışması yapıyorlar. Yani, senin benim paramla evet propagandası için çalışıyorlar. Biliyorsunuz, referandum bir seçim olarak değerlendirilmediği için hazine yardımından mahrumuz. Ama onlar hazineyi diledikleri gibi kullanıyorlar. Dolayısıyla, gösteriş sizi yanıltmasın. Bu açtıkları gösterişli büroların arkasında mutlaka bir devlet katkısı ve desteği vardır. Yani, vatandaşın parası ile yapacaklarını yapıyorlar. Ortada görünen, bir gösterişten ibaret. Bir kumpanya. Bunu bugün daha iyi görüyoruz. Bir şey daha görüyoruz. O da, evet cephesinin gözündeki korku alametidir. Korkuyorlar. Korktukça, çamur atıyorlar. Hayır diyecek olanları bir takım terör odakları ile ilişkilendirme çabası içindeler. Bunların hepsi korku alametleri. Ülkeyi terörün kucağına atan kimdir, millet iyi biliyor. 15 Temmuz'da millete silah sıkmaya cesaret edenler, bu gücü kimden aldı? Kimlerin bakanları, milletvekilleri bu şer gücü savunuyordu? İşte bu sizsiniz. Siz terörü palazlandırdınız. Siz, teröristin işini kolaylaştırdınız. Şimdi sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi, sureti haktan görünüp, hayır diyecek olanları sözde teröristlerle bir tutuyorsunuz. Hayır diyecek olanlar, bu ülkenin gerçek vatanseverleridir. Hayır diyecek olanlar, tezgahı görenlerdir. Hayır diyecek olanlar, oyunu sezenler ve vatanın, milletin bölünmesine dur diyecek olanlardır. " diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.03.2017 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
chp 2017-03-09 11:20:02

doğru söylemiş chp'lilerin %70'i hayır diyecek kalan %30'u evet diyecek