banner388

Akaryakıt Hırsızları Serbest Bırakıldı

Olay, Samsun'da Çaldıkları Plakaları Kiraladıkları Araclara Takarak Akaryakıt İstasyonundan Mazot Alıp Kaçan 2'si Kadın 4 Kişi, Gözaltına Alındıktan Sonra Serbest Bırakıldı.

Akaryakıt Hırsızları Serbest Bırakıldı

Olay, Samsun'da Çaldıkları Plakaları Kiraladıkları Araclara Takarak Akaryakıt İstasyonundan Mazot Alıp Kaçan 2'si Kadın 4 Kişi, Gözaltına Alındıktan Sonra Serbest Bırakıldı.

13 Mayıs 2016 Cuma 16:58
Akaryakıt Hırsızları Serbest Bırakıldı

Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde meydana gelen olayda 2'si kadın 4 genç, park halindeki M.Y.'ye ait otomobilin plakalarını çalarak, bu plakaları İstanbul'dan kiraladıkları otomobile taktıklar, daha sonra Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonuna gidip araçlarına 168 liralık mazot alan zanlılar, para ödemeden kaçtılar. Zanlılar kaçtıkları esnada  araca taktıkları çalıntı plakanın biri düştü. Bu sırada Atakum ilçesindeki otomobilin sahibi aracının plakalarının olmadığını fark ettiğinde polise şikayette bulundu. Polis olayla ilgili araştırma yaparken, akaryakıt istasyonunun sahibi polisi arayarak bir otomobilin mazot alıp parasını ödemeden kaçtığını ve kaçarken de aracın arka kısmındaki plakanın düştüğünü söyledi. Düşen plakanın da çalıntı olduğu fark edildiğinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, çevre il ve ilçelerle bağlantı kurdu. Söz konusu otomobil Çorum Osmancık'ta jandarma tarafından yakalandı. Araçta bulunan E.C.K. (22), M.B. (24) ve G.S. (19) ile Y.E. (17)  gözaltına alındı. Samsun'a getirilen şüphelilerden Y.E., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Hırsızlık Bürosu'nda sorguları yapılan şüpheliler suçlamaları kabul etmediler. Jandarma tarafından araç yakalandığında çalıntı plakanın sökülüp yerine kiralık aracın kendi plakasının takılmış olduğu tespit edildi. Polisteki sorguları tamamlanan 2'si kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. G.S. adlı genç kız savcıya verdiği ifadesinden sonra serbest bırakılırken, E.C.K., M.B. ve Y.E. nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 3 kişi de serbest bırakıldı.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.