banner388

AK Partili başkan vatandaşın üzerine yürüdü

Samsun'da AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, fındık fiyatlarını protesto etmek amacı ile AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığının önüne gelerek, fındığı yola döken üretici Muharrem Dursun’un üzerine yürüdü.

AK Partili başkan vatandaşın üzerine yürüdü

Samsun'da AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, fındık fiyatlarını protesto etmek amacı ile AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığının önüne gelerek, fındığı yola döken üretici Muharrem Dursun’un üzerine yürüdü.

13 Eylül 2017 Çarşamba 00:19

Samsun Haber-Fındık dolu çuvalı kaldırıma ve yola döken üretici Muharrem Dursun, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı binası önünde gerçekleştirdiği eylem esnasında olaya müdahale eden Samsun AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı’nın kendisine ne yaptığını sorması üzerine Dursun: "Ben senin başkanın falan değilim ya" diyerek karşılık verdi. Beklemediği bir tepki ile karşılaşan üretici Dursun: "Oy verdiğim partinin başkanı benim başkanımdır. Ama beni savunamıyorsa benim başkanım değildir" dedi.

Yaşanan olayların yanı sıra Samsun AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, o esnada orada bulunan ve görüntü alan bir basın mensubuna da sert bir şekilde çıkıştı. 

“Oğlum diye hitap etme”

Konuşmanın dozu her geçen dakika biraz daha artarken, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı ile fındık üreticisi Muharrem Dursun arasında yaşanan diyalog dikkatleri çekti. Kalaycı: "Kim öğretti oğlum sana bunu yapmanı" şeklindeki hitabı ile üretici Dursun’un üstüne yürüdü. Bunun üzerine Dursun: "Oğlum diye hitap etme, oğlum diyerek üzerime geliyorsun" diyerek Kalaycı’ya tepki gösterdi. 

"Senin hakkını aramak zorunda değilim" 

Tartışma devam ederken, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı’nın bazı ifadeleri hayrete düşürdü. Üretici Muharrem Dursun, yaşanan olaylar esnasında Kalaycı’ya; "Siz AK Parti'li değilken biz AK Partiliydik. Samsun'a ilk geldiğinde mitingine bak Tayyip Erdoğan'ın önünde ben ordaydım sen değildin. Biz hakkımızı arıyoruz. Sizin işiniz bizim hakkımızı aramak başkan" dedi. Bunun üzerine Kalaycı, üretici Muharrem Dursun’a öyle bir cevap verdi ki üretici Dursun, şaşkınlığını gizleyemedi. Kalaycı: "Senin hakkını aramak zorunda değilim" diyerek karşılık verdi.
Samsun'da AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İrfan Kalaycı, üretici Muharrem Dursun’u olay esnasında polisi arayarak; "Benim partinin önüne birisi gelmiş fındıkları dökmüş gelin bu adamı temizleyin" şeklinde şikayet etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kalaycı, o sırada orada bulunan bir basın mensubuna da sert bir şekilde çıkışarak, kamerayı kapatmasını istedi. Gazeteci bunun üzerine Kalaycı’ya; "Beyefendi beni mi döveceksiniz. " diyerek cevap verdi.  

Kaynak: DHA

Son Güncelleme: 13.09.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
volkan ÇALIŞKAN 2017-09-13 08:52:19

ALIN ISDE ADAM DAKI HITAP SEKLINE DEMIN BASKANINDIM NE OLDU DIYOR BASKAN DIYILINCE OĞLUM CEKIYOR YAZIKLAR OLSUN BUNUN GIBILER IDARECI OLUP İLÇE TEMSİL EDIYOR YUHHHH

Avatar
erkan 2017-09-13 10:26:48

Pazarda iki tane simiti satamayacak kapasitdeki insanları başımıza yok il başkanı,yok efendim millet vekili ,yok neymiş bakan diye getirdiniz.Bunlar daha başlangıç.

Avatar
Deniz 2017-09-13 10:29:14

vatandasa saygisi olmayan'dan.....baskan'da olmaz,

Avatar
Serhat AYDEMİR 2017-09-13 10:51:33

Yazık günah ya o adam ne umutlar ile o fındığı ekiyor biçiyor ne emekler veriyor. Gördüğü muameleye bak, sana bu halk gereken cevabı vermezse vatandaşta hak ediyordur.

Avatar
yıldıray 2017-09-13 13:16:15

bundan başkan deyil bar badigardı olur anca

Avatar
Melih Çetin 2017-09-13 04:52:02

adamın hiç umrunda değil, ne ayakasın diyor kısacası, adam ağa ya :))) - bak kendisinin hakkının yenildiğini düşününce nasıl kükrüyor, vatandaşda aynını yapınca umrunda olmuyor.. değişik kafalar.. zabıt da koşa koşa gelmiş, kes bakalım el bet bir gün sizede cezap kesilir :))

Avatar
yns byk 2017-09-13 12:22:07

samsun halkı tepkılerımızı gosterelım

Avatar
misafir 2017-09-13 09:07:46

vatandaş sen meraklanma bu davada sizin gibi gerçek ak partililerde bir gün söz sahibi olacaktır