banner388

Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu'dan Samsunhaber.com'a flaş açıklamalar!

Samsun'da Koronavirüs vakaları kabul edilebilir düzeyde... İl başkanlığı seçimleri ne zaman yapılacak? Cumhur ittifakında son durum nedir? Samsun şehir hastanesi temeli ne zaman atılacak?

Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu'dan Samsunhaber.com'a flaş açıklamalar!

Samsun'da Koronavirüs vakaları kabul edilebilir düzeyde... İl başkanlığı seçimleri ne zaman yapılacak? Cumhur ittifakında son durum nedir? Samsun şehir hastanesi temeli ne zaman atılacak?

17 Haziran 2020 Çarşamba 18:45
Ak Parti İl Başkanı Ersan Aksu'dan Samsunhaber.com'a flaş açıklamalar!

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Kordinatör Ünal Yavuz, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'yu makamında ziyaret etti. 
Samsun ve ülke genelindeki gelişmeler ile ilgili haber sitemize flaş açıklamalarda bulunan Aksu Samsun'daki vakaların kabul edilebilir düzeyde olduğunu abartılı ve halkı paniğe sürekleyecek açıklamalardan kaçınılması gerektiğini söyledi.


SAMSUN WUHAN FALAN OLMAZ


Samsun'da koronavirüs rakamlarının Türkiye ortalamasının bir puan üzerinde olduğunu belirten Aksu; 'Samsun'da yaş ortalaması Türkiye geneline bakıldığında biraz da yüksek. Virüs genel anlamda yaşlı ve kronik hastalığı olan insanlarımızı çok daha fazla etkiliyor.  Samsun'daki verileri günlük olarak takip ediyorum. Şu andaki veriler son derece kabul edilebilir düzeyde. Samsunlular diğer şehirlerimize bakıldığında hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına daha fazla riayet ediyor.' dedi.


SAMSUN ŞEHİR HASTANESİNDE SONA GELİNDİ


Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarının dünyada örnek gösterildiğini ve AK Parti hükümetinin bu anlamda tarih yazdığını belirten Aksu; 'Hiç bir şey çalışmadan üretmeden olmuyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sağlık alanında yapılan yatırımların bugün ne kadar önemli olduğunu halkımız  net bir şekilde görüyor. Şehir hastanelerimiz vatandaşlarımızın gözbebeği olmuş durumda. Bir müjde vereyim. Samsun'a kurulacak olan şehir hastanesinin ihalesi 2 ay sonra yapılacak. Yıl sonuna kadar da temeli atılacak. 234 bin metrekare üzerine kurulacak ve 900 yüz yataklı bir hastane. Samsun'un sağlık kenti olma yolunda devasa bir adım daha atılmış olacak. 5000 bin kişilik yatak sayımızda bu adımla birlikte 5900 yatak kapasitesine ulaşmış olacak.' diye konuştu.


MARTTAN BU YANA 5000 BİN ÜYE YAPTIK


Pandemi sürecinde kongrelerin ertelendiğine dikkat çeken Aksu; '15 Ekime kadar 15 ilçe kongremizi bitirmeyi hedefliyoruz. 2 ilçemizin kongresini salgından önce gerçekleştirmiştik. Yıl sonuna kadar da il kongremiz yapılmış oluruz diye düşünüyorum.  Genel merkezimizin tüm Türkiye'de olduğu gibi tek adaylı sistem üzerinde kongre sürecini tamamlayacağını biliyoruz. Şahsıma il başkanlığı görevi tevdi edildiğinden bu yana partimi en iyi şekilde temsil etmeye özen gösteriyorum. Bizler gelip geçici aslolan partimizdir. Kafamın arkasında özel hesaplarım hiç olmadı. Partim bana nerede görev verirse hep orada olmaya devam edeceğim. Bu arada marttan bu yana Samsun'da 5000 bin üye daha yaptık. AK Parti sadece şehrimizde değil Türkiye'nin her vilayetinde yoluna hizmet ederek devam ediyor.' şeklinde konuştu.
PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR
Cumhur ittifakının Samsun'da yoluna dolu dizgin devam ettiğini sözlerine ekleyen Aksu; 'MHP il başkanı  Abdullah Karapıçak ile son derece samimi bir siyasi ilişkimiz var. Samsun'la ilgili her konuda bigi alış verişimiz devam ediyor. Fırsat buldukça biraraya gelerek Samsun'u konuşuyoruz. Eksiklerimiz varsa onlar üzerinde çalışma yapıyoruz. Cumhur ittifakı Türkiye'nin geleceğidir. Bu birliktelik pazara kadar değil mezara kadardır. Aynı duyguları Sayın Başkanımızın da taşıdığını çok iyi biliyorum. Bundan sonrada böyle devam edecek. 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı yeni bir tarih yazacak. Bizler günübirlik değil, her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ediyoruz.' diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.