banner388

AK Parti il başkanı adayından flaş açıklamalar

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, mevcut il başkanı Muharrem Göksel’in başkanlığı beceremediğini, genel merkez Göksel’i aday göstermesi halinde kendisinin de aday olacağını söyledi.

AK Parti il başkanı adayından flaş açıklamalar

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, mevcut il başkanı Muharrem Göksel’in başkanlığı beceremediğini, genel merkez Göksel’i aday göstermesi halinde kendisinin de aday olacağını söyledi.

11 Ekim 2017 Çarşamba 12:17
AK Parti il başkanı adayından flaş açıklamalar

Samsun HaberAK Parti Samsun İl Başkanlığına adaylığını tekrar açıklayan Mehmet Teyyare, partinin başarılı olabilmesi için güçlü bir teşkilat yapılanmasıyla mümkün olduğunu ifade ederek, mevcut il başkanının görevini tam anlamıyla yapamadığını bildirdi.

15 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin teşkilatlarında bir hücre yenilenmesine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Teyyare, “Bizde Samsun teşkilatında sil baştan bir yenilenmenin gerekliliğine inanarak, Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vermek gayesiyle il başkanlığına aday olduğumuzu açıklamıştık. Halkından kopuk, sivil toplumdan kopuk bir parti teşkilatı düşünülemez. Vatandaşının il başkanından randevu alamadığı bir teşkilat düşünülemez. Bir takım yanlışlara bulaşmış kişilerin, AK Partimizi bir dava partisi değil menfaat elde etme aracı olarak görenlerin bizim teşkilatımızda yeri olamaz. Buradan açık yüreklilikle ifade ediyorum ki, biz kimsenin adamı olmadık olmayacağız. Biz milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği hedeflere ulaşmada var gücümüzle çalışacak olan hizmet erleriyiz. Artık AK Partimiz Samsun teşkilatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.

GÖKSEL, ADAY OLURSA BENDE KARŞISINDA ADAY OLURUM

Seçimlerde yarışmak istediğini belirten Teyyare, “Bizi yarıştırsınlar istiyoruz. Seçileni delegeler seçsin. İl başkanı milletin arzu ettiği başkan olsun. Ama Genel Merkez’den veya Cumhurbaşkanımızdan bize ne talimat gelirse bizim boynumuz kıldan incedir. Terme’deki seçimlerde yaşanan kavga doğru değildi. Terme’de kavga olmasının müsebbibi AK Parti İl Başkanlığıdır. Mevcut il başkanı Muharrem Göksel’i Genel Merkez aday göstersin bende karşısında aday olacağım ve sonuna kadar da varım. Bunun dışında başkasını aday gösterirlerse o adayı desteklerim. Muharrem Göksel’in başarısız olduğunu, bu işi beceremediğini söylüyoruz. Muharrem Göksel iyi bir insan ve efendi biridir ama bunlar iyi bir yönetici olduğu anlamına gelmiyor. Ben birinin iyi insanlığına bakmam dava adamlığına bakarım. Teşkilatımız ile stabil bir yönetim var. Stabil bir yönetim olunca olumsuzluklarda ses çıkmıyor, olumlu şeyler de yansımıyor. Eğer belediyelerde bir olumsuzluk varsa başkanlarımız ile görüşüp sorunları ortadan kaldırmaya çalışacağız. Şuanda partimizin içerisinde geçmişte başka partilerden gelip, bizim partimizin en ön saflarında yer alması ve çıkar amaçlı partimizde görev alan bu insanların kesinlikle parti teşkilatlarında olması içimize sinmiyor. Öncelikle onların temizlenmesi ve şeffaf bir AK Parti teşkilatı oluşturmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

AK PARTİ’NİN İÇİNDE DE FETÖ’CÜLER VAR

AK Parti Samsun İl Başkanlığının içinde de halen FETÖ’cülerin olduğunu ifade eden Teyyare, “2004 yılında bu teşkilatta kimse yokken biz vardık. Şuanda parti teşkilatlarımız arzu edildiği gibi yönetildiğine inanmıyorum. Çünkü iki başlılık söz konusu. Benim yönettiğim bir teşkilatın olumsuz olma gibi bir şansı yok. Eğer bunu beceremiyorsan, başaramamışsındır. Bizim partimiz FETÖ ile etkin bir mücadeleye girmişken, Samsun’da böyle bir çalışmanın olmaması en çok rahatsız olduğumuz bir konudur. Bu partinin il başkanı olduğumuzda öncelikle FETÖ’yü temizleyeceğiz. Şuanda bizim teşkilatlarımızda bu konuyla ilgili bir çalışma yok. Bizim teşkilatımızda da FETÖ’cüler var. Bunları savcılığa verdik. Bununla ilgili şuandaki teşkilat yapmadı” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2017-10-11 13:09:43

teşkilattaki fetöculer kim açıklasın soylemezse onlardan ne farkı kalır.saklayarak ıkiside aymışeyi yapmıiş olur o zaman

Avatar
ramazan 2017-10-11 16:27:33

kim olursa olsun bu saatten sonra halkın sofrasında ekmek bırakmadınız aga