banner388

AK Parti'de büyük gün!

AK Parti’de dananın kuyruğu bugün kopuyor. AK Parti Genel Merkezine davet edilen il başkanlarına devam edilecek ya da birlikte yürünecek adaylar bugün bildirilecek. Bildirimler hafta sonuna kadar sürecek.

AK Parti'de büyük gün!

AK Parti’de dananın kuyruğu bugün kopuyor. AK Parti Genel Merkezine davet edilen il başkanlarına devam edilecek ya da birlikte yürünecek adaylar bugün bildirilecek. Bildirimler hafta sonuna kadar sürecek.

20 Kasım 2018 Salı 09:24
AK Parti'de büyük gün!

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi ve Külliye tarafından bizzat takip edilen aday adaylığı sürecinde sona yaklaşılıyor. Bugüne kadar titizlikle sürdürülen çalışmalar, yeminli gözetmenlerin hazırladığı raporlar, yapılan gizli anketler ve ardından oluşan kanaatlerin ardından bugün il başkanları Ankara’ya davet edildi. 

KESİN İSİMLER AÇIKLANIYOR

Çalışmaları sona eren ve haklarında kesin kanaatler oluşan Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkan adayları ile teşkilat başkanları Salı günü, (bugün) Ankara’ya davet edildi. Kurulan komisyonlar önce il ve ilçe başkanlarını son kez dinledikten sonra kesin adayları açıklamaya başlayacak. Aday adaylarının duyurulması hafta sonuna kadar sürecek.

İSİMLER SIR GİBİ SAKLANIYOR

Ak Partide ilk kez bu kadar koordineli ve titiz bir çalışma gözleniyor. Kurulan komisyonlar aylar süren çalışmalarını sürdürürken kesinleşen adaylarla ilgili kamuoyunun Çarşamba gününden itibaren bilgilendirileceği öğrenildi. Ancak piyasada konuşulan ve ismi geçen aday adaylarının pek çoğunun listelerde yer bulamadığı kaydediliyor. Bir çok sürpriz ismin aday olarak açıklanacağı ifade edilirken bu isimler sır gibi saklanıyor. 

SamsunHaber.com

Son Güncelleme: 20.11.2018 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2018-11-20 12:53:40

Yerli ve milli olsun aday.Samsuna Samsun lu aday lazım.

Avatar
Burhan 2018-11-20 10:03:52

Umarım halkın istediği kişileri aday yaparlar birilerinin istedikleri olmaz

Avatar
Metin 2018-11-20 14:03:33

Kim aday olursa olsun artık bıktık. Umudumuz yok sizden. Sadece kendi eş dost akrabalarınıza çalıştınız. Bize işe iki park ve millet bahçesi onlarida yapan müteahhit sizden akraba. Biz işe 16 senedir size desdek verdik hatanızı görerek oy verdik ama yeter siz hep köprü üzerindeyken halka indiniz. Kazansanız tekrar ne olacak gene kandirildik aldandik. Ama garinanlarin böyle haklari yok kandirilmazlar yoksa sürünürler. Bize ekranlardaki fetöcü alcaklari temizleyeceginize söz verdiniz ama nerde.tam tersi hepsi terfi etti o muhterem hoca bilge insan diyenlerin. Bize işe asgari üçretin hesabi kaldi

Avatar
ramazan 2018-11-20 09:31:09

aga kimse kusura bakmasın geçen gün gittim bir çay içtim (egolarını yenmişler çay ikram ettiler sağolsunlar ) neyse belediyeleri danışmanlar kapıdaki hepsi olmasa da bazıları hala kibirli burnunun önünü görmüyor il başk bir işim yoktu öylesine bir uğradım kimse yoktu vatandaş ümidi kesmişti birisi geldi kızı için iş istedi taşeron sonrası biz birşey yapamayız dendi üzüldü garibim gitti durum bu aga ...gerisini sen hesap et. saygılar bunu genel merkez okursa durumu değerlendirmesinde yardımcı olur ...

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-11-20 13:12:19

31 Mart 2019 da inşAllah bu AKP yönetiminden kurtulacagiz.
16 Yılda geldiğimiz noktayı göremeyecek kadar Kör değiliz.

Avatar
YÜKSEL 2018-11-20 16:00:26

ÜLKE DE EKONOMİK KRİZ VAR İŞ YOK ESNAF PERİŞAN SÜRİYELİLER DOLMUŞ TAŞMIŞ NE SEÇİMİ BOŞUNA MASRAF OLACAK. BENCE SEÇİMLER İPTAL EDİLMELİ MOKTA.

Avatar
SADIK 2018-11-20 11:37:42

KAMUDA ÇALIŞANLARA KANUN ÇIKARMASINLAR ADAMLARI ÇOK 3 YIL ÇALIŞIP BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK ATANMALARI İÇİN

Avatar
Ersoy 2018-11-20 15:34:15

Marta oy yoooooookkkk okadar millet maf oldu artik kirizi düzeltek diye bi çaba göstermen sakin bende zaten yatıp kalkıp kim belediye başkanlığına oturacak diye düşünüyordum zaten