banner388

AK Parti Atakum Teşkilatı Fesh Edildi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Atakum teşkilatında yeter sayısının üzerinde istifa gerçekleştiği için yönetimin fesh olduğunu açıkladı.

AK Parti Atakum Teşkilatı Fesh Edildi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Atakum teşkilatında yeter sayısının üzerinde istifa gerçekleştiği için yönetimin fesh olduğunu açıkladı.

28 Ocak 2017 Cumartesi 11:43
AK Parti Atakum Teşkilatı Fesh Edildi
Samsun Haber - AK Parti Atakum ve Hava İlçe Teşikatlarının parti genel merkezi tarafından istifalarının istenmesinin ardından Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin istifa etmeyeceğini açıklamış, sonrasında ise teşkilatta birçok isim istifa etmişti.

Ak Parti Samsun İl Başkanı yaşanan bu süreç sonrasında yaptığı açıklamada tüzük gereği teşkilat yönetim kurulunun yarısından bir fazlasının istifa etmesiyle yönetimin fesh olacağını hatırlatarak, ''Atakum teşiklatında da 30 kişilik bir heyet vardı. 16 kişi istifa ettiğinde düşer. Şu anda da 16'dan fazla istifa geldiği için teşkilat düşmüş oluyor. Ülkemiz şu anda önemli bir eşikten geçiyor. Referanduma giderken de partinin böyle şeylerle uğraşması çok doğru değil. Burada birimizin 'İstifa etmem. İl yönetimine, genel merkeze zorluk çıkarırım' demesi kimseye hiçbir şey kazandırmaz. Sadece teşkilatları yıprattığıyla kalır. Bunun da bilincindedir arkadaşlar. O gün için hisli davrandıklarını düşünüyorum. Yoksa niye ısrarcı olsunlar ki istifa etmemek için, o anki heyecandandı. AK Parti bilinçli kişilerden oluşmuş teşkilat, bununla hareket ettikten sonra da getirip istifalarını veriyorlar'' dedi.

Temayül Yapılacak

Bundan sonraki süreçte il teşkilatının değerlendirme gerçekleştireceğini söyleyen Göksel, ''Şimdi bir temayyül yapacağız, teşkilatın kiminle devam etmek istediği ortaya çıkacak. Sonra o arkadaşın üzerinde mutakıp kalıp Samsun teşkilatı olarak genel merkeze önereceğiz, atamayı genel merkez gerçekleştirecek'' diye konuştu.

Kaynak: Haber Gazetesi / Zerrin Somuncu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.