banner388

Ahmet Varol kendinden emin; "İlkadım'ın kayıp yıllarını telafi edeceğim!"

Partisinin aday adayı tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Varol, "İlkadım İlçesi 5 yıl kaybetti! Kayıp yılları telafi etmek, İlkadım'da değişime ve gelişime imza atmak için aday oldum" dedi.

Ahmet Varol kendinden emin; "İlkadım'ın kayıp yıllarını telafi edeceğim!"

Partisinin aday adayı tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Varol, "İlkadım İlçesi 5 yıl kaybetti! Kayıp yılları telafi etmek, İlkadım'da değişime ve gelişime imza atmak için aday oldum" dedi.

24 Kasım 2023 Cuma 18:13
Ahmet Varol kendinden emin; "İlkadım'ın kayıp yıllarını telafi edeceğim!"

AK Parti'de iki dönemdir İlkadım Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Ahmet Varol, partisinin aday adayı tanıtım toplantısına katıldı. İlkadım'da neden göreve talip olduğunu anlatan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Varol, "İki dönemdir AK Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyorum. AK Partili bir belediye başkanının görev yaptığı dönemini de, başka partiden bir başkanın görev yaptığı dönemi de gördüm. İlkadım İlçesi, 2019/2024 döneminde hizmetlerden mahrum kalmış şekilde, bir 5 yıl kaybetmiştir. Takvim bazında 5 yıl ama emin olun çok daha fazlasını kaybettik. İlkadım'ın yeniden AK Belediyecilik ile buluşması son derece önemlidir. Değerli siyasi büyüklerimin, kıymetli teşkilatlarımızın teşvikleriyle talip olduğum AK Parti İlkadım Belediye Başkanlığı görevinde, bu kayıp yılları kısa sürede telafi edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu noktada kentsel dönüşüm başta olmak üzere, bir çok konuda projelerimi hazırladım. Yaklaşık 10 yıldır görev yaptığım belediye meclisinde görev yapan bir kardeşiniz olarak, İlkadım'ın sorularının neler olduğunu da, bu sorunların çözümlerinin neler olduğunu da iyi biliyorum" dedi.

AK Parti çatısı altında siyaset yapmanın kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Ahmet Varol, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, benim için rol modeldir. Yıllardır liderimizin yolunda, davasından sapmadan mücadele eden bir yol arkadaşınız olarak, siz değerli AK Partilileri kendi ailemden biri olarak gördüğümü bilmenizi isterim. Çıktığım bu kutlu yolculukta, teşkilat mensuplarımızın yanımda olması, desteklerini fazlasıyla hissetirmesi, beni gururlandırıyor. Bana güven duyanların yüzünü kara çıkarmayacağımdan, kimsenin şüphesi olmasın. İlkadım'ın kalkınması, Samsun'un kalkınması demektir. Samsun'un kalkınması ise Türkiye'nin kalkınması demektir. İlkadım'a yeniden AK belediyeciliği, gönül belediyeciliğini kazandırdığımızda, ilçemizin de, şehrimizin de, ülkemizin de kalkınmasına katkı sağlayacağız. Türkiye Yüzyılında, herkes İlkadım Belediyesinin başarılı işlerini, ilçedeki değişimi konuşacak" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Önder 2023-11-24 21:22:13

Hadi ilkadım. Ahmet Varol ile 5 yıl daha geriye

Avatar
Cemalettin Özcan 2023-11-25 12:04:33

Nasıl olacak bu iş?
Samsunda AKP den başka bir parti yok mu Allahaskina? Her gün AKP nin reklamı yapılıyor.
21 yıldır bu Ülkeyi sözde yönetiyorlar sonu ne? İşsizlik,pahalilik,enflasyon gecim sıkıntısı, açlık,sefalet ne ararsan var?
Akşam söylediğini sabah inkar eden yöneticiler.
Bu yaşam ve idare sisteminden (AKP)den bıkmadınız mı?Uyan artık Karadenizin güzide kenti,kendine gel Ülke elden gidiyor.Kendini dusunmuyorsan torunlarının geleceğini düşün yahu...

Avatar
samsunlu 2023-11-25 17:10:59

Eliniz attığınız her yeri talan ediyorsunuz, devlet malını arpalık olarak görüyorsunuz bu yapılanların hesabını Allah sizden sorar.