banner388

Adnan Oktar suç örgütünün zanlıları adliyede!

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde yakalanan şüphelilerin bir kısmı adliyeye sevk edildi.   

Adnan Oktar suç örgütünün zanlıları adliyede!

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde yakalanan şüphelilerin bir kısmı adliyeye sevk edildi.   

27 Nisan 2023 Perşembe 21:44

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'ne yönelik bu sabah İstanbul, İzmir ve Samsun’da operasyon düzenlenmiş, 15 şüpheli yakalanmıştı. 
İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yakalanan zanlıların bir kısmının polisteki ifade işlemleri sona erdi. Sorgusu tamamlanan 7 şüpheli bugün öğleden sonra Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. 


                    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYIM 2023-04-28 08:43:49

TURGAY KADİR OĞLUDA VARMI ACABA BU KİŞİLERİN ARASINDA

Avatar
BAYIM 2023-04-28 09:10:20

Adnan Oktar'ın adamı Turgay Kadiroğlu Samsunspor kongresine liste gönderdi
Samsunspor Kulübü'nün geçtiğimiz günlerde kayyuma kaldığı genel kurula Adnan Oktar'ın adamı olan Turgay Kadiroğlu'nun liste gönderdiği iddiası ortalığı karıştırdı.
SAMSUNSPOR
30 Ocak 2018 - 16:55
tanına Turgay Kadiroğlu'nun mail yolu ile liste gönderdiği ortaya çıktı.

Samsunspor taraftarları, Adnan Oktar'ın adamı olan Turgay Kadiroğlu'nun genel kurula yönetim kurulu listesi sunduğunun ortaya çıkması üzerine bu duruma tepki gösterdi. Adnan Oktar'a yakınlığı ile tanınan ve yurt dışında yaşayan Turgay Kadiroğlu'nun Samsunspor genel kuruluna sunduğu listede isimleri bulunan bazı kişiler ise, listeye isimlerinin bilgileri dışında yazıldığını açıkladı.b

Adnan Oktar'cı olan Turgay Kadiroğlu'nun Samsunspor genel kuruluna sunduğu yönetim kurulu listesinde ismi bulunanlardan biri olan Cihan Bozyel, yaptığı bir açıklama ile listede isminin bulunduğundan haberi olmadığını söyledi. Turgay Kadiroğlu'nu tanımadığını ve h