banner388

Aday gösterilmeyen İshak Taşçı AK Parti'ye ateş püskürdü

AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı gösterilmeyen İshak Taşçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ateş püskürdü.

Aday gösterilmeyen İshak Taşçı AK Parti'ye ateş püskürdü

AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı gösterilmeyen İshak Taşçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ateş püskürdü.

03 Şubat 2024 Cumartesi 19:31
Aday gösterilmeyen İshak Taşçı AK Parti'ye ateş püskürdü

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi partilerin adayları netleşmeye devam ediyor. AK Parti'nin Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş olurken daha öncede Atakum Belediye Başkanlığı yapan ve yeniden Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olan İshak Taşçı tercih edilmedi.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Parti yöneticilerinin aldığı karara ateş püsküren İshak Taşçı sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Değerli Hemşehrilerim,
Atakum Belediye Başkan Adaylığımız; Sizlerin teveccühüne, halk anketlerinden açık ara 1. çıkmamıza rağmen maalesef AK Parti Samsun karar vericilerinin şahsi hırslarına kurban edilmiştir.
Bilinmelidir ki;
“Güneş balçıkla sıvanmaz.”
Dolyan’ı, Hanımtepe’yi, Çayır’ı, Karagöl’ü, Ulupınar’ı, Tombalak’ı, Acısu’yu, Gerçeme’yi, Olyas’ı, Mamados’u, Sırıncak’ı ve daha nice yerleşim yerini ve tarihini bilmeden Atakum yönetilemez. Atakum’a hizmet edilemez. En büyük sevdamız olan Atakum’u işbilmezlerin, beceriksiz yönetimlerin eline bırakmayacak kadar çok seviyoruz.
2014-2019 yılları arasında ilçemizde gerçekleştirdiğimiz 87 başarılı proje, çalışmalarımız ve toplumun her kesimiyle kurduğumuz sıcak ilişkilere rağmen bize yapılan haksızlığı, Kurucusu olduğumuz AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a halel getirmemek adına ve sadakatimiz gereği sineye çektik. O dönemde yerimize aday gösterilen Zihni Ağabeyimize destek olarak elimizden geleni yaptık.
2019’da bize yapılan haksızlığı sineye çekmemizden cesaret alanlara sesleniyorum! Atakum için yarım kalan hayallerimizi tamamlamak, hemşehrilerimi hak ettiği hizmet ve yönetim anlayışıyla buluşturmak için sahada olacağım. Hayalimizdeki Şehir Atakum hedefimize siz değerli hemşehrilerim ile birlikte ulaşacağımıza inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır.
Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır."

Son Güncelleme: 03.02.2024 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
davut 2024-02-05 22:59:17

hadi öz güveni tavan yapan ishak bağımsız veya gaz verelerin partisinden gir de görelim boyunu sizler rte sayesinde seçim alıyorsunuz o olmassa size oymu verir millet

Avatar
Tanju 2024-02-05 02:54:09

Boş boş konuşmuşsun
Kent meydanı yaptın tam bir garabet üzerine beyaz fayans yaptırdın güneşli havada insanin gözüne vuruyor, şimdi çok şey yapmış gibi ortalıkta konuşma

Avatar
atakumlu 2024-02-06 10:00:58

yeni bir ADEM BEKTAŞ vakası daha.... az bir salın atakumun yakasını boşverin işinize gücünüze bakın

Avatar
merv 2024-02-06 08:58:24

bunlar daha iyi günlerinizz. hepiniz birbirinize düşeceksiniz

Avatar
Kaan Yılmaz 2024-02-06 00:44:39

Bunların her biri particilik ve dava lafları eder ta ki aday gösterilmeyince hemen bağımsız yada başka partiden rakip olurlar Hani dava

Avatar
VATANDAŞ 2024-02-07 11:02:21

MAZİSİ ORTADA OLAN BİRİNİN BU ŞEKİLDE AÇIKLAMA YAPMASI TRAJİKOMİK

Avatar
Hakan Güler 2024-02-06 10:53:14

Atakum Serhat Türkel e hayırlı olsun..

Avatar
Davut 2024-02-06 22:25:46

CHP adayı için seçimi çantada keklik yaptınız ya size helal olsun adem iyi den sen refahtan başka yok mu bulunmaz hind kumaşlarından