banner388

Açılış Tarihleri Belli Oldu

Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yürütmüş oldukları projelerin açılış tarihleri ile temel atma tarihlerini söyledi.

Açılış Tarihleri Belli Oldu

Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yürütmüş oldukları projelerin açılış tarihleri ile temel atma tarihlerini söyledi.

04 Ağustos 2016 Perşembe 16:03
Açılış Tarihleri Belli Oldu

Samsun'un İlkadım Belediyesi Başkanı Tok, Gazi Binasının Toplantı Salonu’nda müdürler ile toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Fethullahçı terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırıya nefretle tepki veren Erdoğan Tok, Fethullahçı Terör Örgütü hakkında müdürlere uyarılarda bulundu. Fetullahçı Terör Örgütü’nün üyeleri veya bağı olanlar kamudan uzaklaştırılacaktır diyen Başkan Tok, “Ülkemiz ve milletimize ihanet etmiş olan bu çetenin 15 Temmuz tarihinde neler yaptıklarını, milletin darbe girişimi karşısında canlarını hiçe sayıp kurşuna siper oldup, kendilerini tankların altına attılar. Bu hainler kamudan tamamen temizlenmediler. Henüz arınmış değiller. Bizlerin de bu konuda önemli bir sorumluluğu bulunmaktadır. Bu konunun her zaman takibinde olacağım'' dedi.

''DARBE OLAYI YATIRIMLARA ENGEL DEĞİLDİR''
Ülkenin emin adımlarla beraber 2023 hedefine elerlemiş olduğunu dile getiren İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, darbe olayının yatırımlara engel teşkil etmediğini dile getirdi. Ülkenin ekonomisinin sağlam olduğunu gelecek endişesinin de olmadığını vurgulayan Başkan Tok, açılışları yapılacak olan projelerin takvimlerini açıkladı. Derebahçe Sosyal Tesisi bu ayın sonu itibariyle tam teşekküllü bir şekilde açılışa yetişeceğini belirten Başkan Tok, Ülkemizin en büyük Gençlik Merkezi'nin ise 29 Ekim'de, ihaleye çıkmış olan yeni belediye hizmet binasının da ihale ve bekleme zamanı ile beraber Kasım ayı içerisinde temeli atılacağını söyledi.

Son Güncelleme: 04.08.2016 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.