banner388

ABD ve İsrail, Samsun'da protesto edildi

Samsun'da ABD'nin İsrail Tel Aviv'de bulunan büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail askerlerinin Gazze'de bulunan protestocu kalabalığa ateş açması Samsun halkı tarafından protesto edildi.

ABD ve İsrail, Samsun'da protesto edildi

Samsun'da ABD'nin İsrail Tel Aviv'de bulunan büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail askerlerinin Gazze'de bulunan protestocu kalabalığa ateş açması Samsun halkı tarafından protesto edildi.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 23:18
ABD ve İsrail, Samsun'da protesto edildi

Samsun Haber-ABD'ni İsrail Büyükelçiliği'ni Tel Aviv'den Kudüs'e taşıması ve İsrail askerlerinin Filistinlilere yaptıklarına karşı tepkiler devam ediyor. Gazze'de 55 kişinin şehit olduğu ve 2 bin civarından kişinin yaralandığı olayla ilgili Samsun Memur-Sen açıklamalarda bulundu.

KATİL ABD ORTA DOĞU'DAN DEFOL

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halis Demir Konferans Salonu önünde toplanan kalabalık basın açıklamasının ardından olayı protesto ederek slogan attılar. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Memur-Sen il, ilçe ve şube başkanları ve üyelerinin katıldığı protestoda; "Filistin'e selam, direnişe devam"," Katil ABD Orta Doğu'dan defol" sloganları atılarak İsrail ve ABD olan tepki açığa çıktı.

Yaptığı açıklamada İslam dünyasını ifade eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Farkında değil misiniz ayağımızın altındaki toprak çekiliyor. Kudüs nefessiz kalırsa ümmet boğulur. Kudüs direnişin can damarıdır. Kardeşlerim Kudüs'ün kaderi ümmetin kaderidir. Zulme sessiz kalan şeytandır. Kudüs elbet özgürleşecektir" şeklinde konuştu.


 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2018-05-15 09:52:41

Filistin için her seferinde ayağa kalkıp sloganlar atanların ezici çoğunluğu "Osmanlıcılık, Osmanlı torunu" diye ortalıkta dolaşanlar, Osmanlı'yı satan Filistin için ağlıyorlar. Bu adamlara soruyorum: Kerkük'te, Bayırbucak'ta, Doğu Türkistan'da, Kırım'da, Hocalı'da, Karabağ'da ve daha nice Türk yurdunda Türklere yapılan katliamlara tepki verdiniz mi? İbrahim'in İsmail adlı oğlunun torunu olan Filistin ile İbrahim'in İshak adlı oğlunun torunu olan İsrail arasındaki kavga bizim kavgamız mı? Şimdi "vicdan, güçsüzün yerinde olmak" diye ahkâm kesecek olanlara ilk sorumu hatırlatıyorum yeniden: Kerkük'te, Bayırbucak'ta, Doğu Türkistan'da, Kırım'da, Hocalı'da, Karabağ'da ve daha nice Türk yurdunda Türklere yapılan katliamlara tepki verdiniz mi?

Avatar
Misafir 2018-05-15 15:05:52

Protesto güzel olmis.Ama israil ve Abd bu hareketleri takmıyor.Sizce

Avatar
Misafir 2018-05-15 15:09:48

Protesto güzel olmis.Ama israil ve Abd bu hareketleri takmıyor.Sizce artık başka türlü tepkileri konuşma zamanı gelmedi mı?Her zaman aynı.50 şehit, sonra protesto , bayrak yak döngü hep aynı.Cozum mu.Devletler enerjisini racefiller ve rotshld ailelerini yeryüzünden silmektir.Bu iki aileye devletlerin yasal gücünü hissettirmektir Arayın dünya da bu iki aileyi yok etmek için kaç tane fedai çıkar.Dunya da rahat eder.Bak o zaman israilin sesi cikiyor mu daha

Avatar
Cemal 2018-05-15 17:42:52

Ağzını seveyim Atsız ata.