banner388

9 futbolcu ile yollar ayrıldı

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz önümüzdeki sezon Gökay İravul, Muhammet Beşir, Kenan Karışık, Ahmet Cebe ve Ufuk Budak'ın takımdan ayrılmalarının kesinlik kazandığını açıkladı.

9 futbolcu ile yollar ayrıldı

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz önümüzdeki sezon Gökay İravul, Muhammet Beşir, Kenan Karışık, Ahmet Cebe ve Ufuk Budak'ın takımdan ayrılmalarının kesinlik kazandığını açıkladı.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:18
9 futbolcu ile yollar ayrıldı

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Gökay İravul, Muhammet Beşir, Kenan Karışık, Ahmet Cebe ve Ufuk Budak'ın takımdan ayrılmaları kesinlik kazandı. Kulüp Başkanı Ahmet Karayılmaz, "Yönetim olarak Muhammet Beşir'in kalmasını çok istedik. Bu noktada elimizden geleni yaptık ancak bordo mavili ekip, bu oyuncuyu kadrolarında değerlendirmek istediklerini söylediler. Bunun dışında sözleşmesi devam eden oyuncularımızla ilgili çalışmalarımız hala devam ediyor" dedi. 

YABANCI OYUNCULAR İYİ NİYETLİ DAVRANDILAR

Öte yandan yabancı oyuncularla tek tek anlaştıklarını bir kez daha dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Yabancı oyuncularımızın hepsi iyi niyetli çıktı. Sorun çıkarmadan anlaştık. Hem alacaklarının bir kısmını almadılar hem de kalan paralar için de bizim önerdiğimiz yapılandırmaları kabul ettiler. Bu hamlemiz sayesinde kulübün kasasına 4 - 5 Milyon kadar bir katkı sağlamış olduk. Biz Samsunspor'un geleceğini garanti altına alabilmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunspor 2018-05-07 15:07:14

Ilk once kaleci furkani yollayin. 3 senedir yedigi goller yüzünden sac bas yolduk. Yollayin amatörde oynasin. Bu arada besim hala yirtmadi dimi lisansini.......

Misafir Avatar
55 li 2018-05-07 16:17:41 @Samsunspor

:)

Beğenmedim! (0)
Avatar
samsun5555 2018-05-07 11:52:04

kaleci furkanı tutmayın bu kulüpte zararlı kurtarici bir kaleci değil..yenmiyecek golleri yedi.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-05-07 14:41:27

Keşke Gökay İravul lada anlasilabilseydi.

Avatar
Emirhan 2018-05-08 09:01:41

Alpay ozalanın kurdu kadroya laf etmıyorsunuz da kalecı furkana laf edıyorsunuz gercekcı olun beyler ne dedı ılk yarıda 41 puan toplucam dedı ama bak 36puanla kume dustuk oyle bır tranfer yapıcam yer yerınden oynucak dedı ve samarası getırdı bır golcu bıle yokdu savunma desen 0 kalecı napsn elınden gelenı yapdı insallh hep beraber daha ıyı yerlere gelıcez Allahın ıznıyle

Avatar
MURAT55 2018-05-08 20:10:53

Furkan'a laf söyleyen arkadaşlar ya futboldan anlamıyor yada art niyetli biz başka kalecimi seyrettik acaba.Furkan olmazsa daha fazla gol yerdik ve şuna inanın furkan süperlig de oynayacak kapasitede bir kalecidir.