banner388

6 milyon liralık dev proje halkın hizmetinde

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 6 milyon TL'lik yatırımı ile Alaçam'ın simgesi Geyikkoşan yeniden halkın hizmetinde.

6 milyon liralık dev proje halkın hizmetinde

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 6 milyon TL'lik yatırımı ile Alaçam'ın simgesi Geyikkoşan yeniden halkın hizmetinde.

16 Ocak 2019 Çarşamba 18:55
6 milyon liralık dev proje halkın hizmetinde

Samsun Haber-Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 6 milyon liralık harcama yapması ile birlikte Alaçam'ın simgesi olan Geyikkoşan'ı yeniden yapılandırılarak halkın hizmetine sunuldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde yürüttüğü projeler hızla sürdürülüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilen Alaçam ilçesi Geyikkoşan Tesisleri turizm mekanı haline getirildi.

Geyikkoşan Tesisleri için 6 milyon lira harcandığını açıklayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Alaçam ilçemiz önemli bir turizm kentimizdir. Samsunumuzun değerli ve önemli bir ilçesidir. Geyikkoşan bölgemizde önemli bir projeyi hayata geçirdik. Vatandaşlarımıza, bölge turizmine hayırlı olsun" dedi. 
Samsun'un her ilçesinde son derece koordineli proje ve yatırımlar yürüttüklerini söyleyen Zihni Şahin, "Birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışmalarımız sürüyor. Geyikkoşan Sahil Yolu Projesi'nde de Alaçam Belediye Başkanımız Hadi Uyar Bey ile aynı anlayış ve koordinasyon ile çalıştık. Bu anlayış her zaman şehirlerimiz ve ilçelerimiz için güzel sonuçlar verir. Belediye Başkanımız Hadi Uyar Bey’e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

1 KİLOMETRELİK DEV ALAN

Geyikkoşan Projesi ile ilgili bilgiler de veren Başkan Şahin, "Bu kapsamda 1 kilometre sahil yolu oluşturduk. Spor alanları ve rekreasyon çalışmaları yaptık. Yaklaşık 5 milyonluk bir yatırım oldu. Ayrıca ilave olarak 1 milyon tutarında güzel bir sosyal alan oluşturarak bölgemize hitap edecek büyüklükte kafeterya-restoran kuruluyor. Bölge, özellikle yaz aylarında insanlarımız için tam bir dinlenme ve piknik alanı haline geldi. Toplam 6 milyon tutarında bir yatırım ile insanlarımıza ve Alaçam ilçemize önemli bir hizmet yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" sözcüklerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir 2019-01-16 22:10:04

Cafe ve restorant hangi yandaşa gidecek..yazın görecez 1 liralık suyu kaça giydirecekler..!!!!!

Avatar
emrah yıldırım 2019-01-16 19:45:43

herşey hoşta bu samsun hep sinop tarafına göre mi hizmet görecek 30 senedir tekkeköy tarafına çarşambaya costala neden üvey evlat muamelesi var orası samsun değil mi?

Avatar
samsun_55 2019-01-17 08:17:13

evet geyikkoşan sahili güzel bir görünüm alarak turizm e kazandırılmaya çalışılmakta fakat 6 milyon gibi ciddi bir rakamdan bahsedilmekte yapılanları gördüğünüzde burada ki yapılan yatırımın 6 milyon olması imkansız diyeceksiniz bu para nereye gitti diye sorarlar adama belediye başkanı syn uyar?

Avatar
Zakaria 2019-01-17 11:07:02

Allah aşkına neyin övgüsü çok büyük birşey yapılmış gibi güzelim sahili boz
birşey yapacaksan ALAÇAM için ekmek kapısı Aç Neymiş Sahil yapmış vay efendim içkicilerin yeri oldu alaçam emniyet müdürü olmasa tam sarhoş yatağı müdür engelliyor