banner388

6 kişiye umut oldu

Beyin kanaması sonrası beyin ölümü gerçekleşen 33 yaşındaki kişi 6 kişiye umut oldu. 

6 kişiye umut oldu

Beyin kanaması sonrası beyin ölümü gerçekleşen 33 yaşındaki kişi 6 kişiye umut oldu. 

28 Eylül 2018 Cuma 15:21
6 kişiye umut oldu

Süleyman Akkaya, özel bir hastanede 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Organlarının bağışlamasını vasiyet eden Akkaya, 6 kişiye umut oldu. 1 çocuk sahibi Akkaya'nın ayrıca eşi 4 aylık hamileydi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde iş yerinde beyin kanaması geçiren Süleyman Akkaya Samsun'da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Akkaya 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Samsun Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi'nin yaptığı çalışmalar sonucunda Akkaya'nın vasiyeti neticesinde kalbi İstanbul'da, karaciğeri Erzurum'da, böbrek ve korneaları Samsun'da olmak üzere 6 hastaya nakledilecek. 

SON İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİK

Akkaya'nın eşi, son vasiyetini yerine getirdikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, "Eşimin isteğini yerine getirdiğim için vicdanen rahatım. Eşim çok iyi bir insandı. Organ nakli olan insanların eşim için dua etmelerini istiyoruz. Yarın doğum günüydü. Maalesef ait olduğu yere gidecek. Herkes organ nakli yapmalı. Vicdanen onun yükünü atabiliyorsunuz. 'Benim de organlarımı bağışla' diye bana vasiyette bulunmuştu. Ben de son isteğini yerine getirmekten mutluyum" ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Latif saka 2018-09-28 22:55:10

Mekanı cennet bahçesi olur inşAllah.