banner388

4. Evlilik Fuarı kapılarını ziyaretçilere açıyor

Samsun EV’leniyoruz 2020 fuarı yarın açılıyor.

4. Evlilik Fuarı kapılarını ziyaretçilere açıyor

Samsun EV’leniyoruz 2020 fuarı yarın açılıyor.

28 Ocak 2020 Salı 23:56
4. Evlilik Fuarı kapılarını ziyaretçilere açıyor

TÜYAP tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in  işbirlikleri ile hazırlanan Samsun EV’leniyoruz fuarı yarın açılıyor.

EVLİLİK HAZIRLIKLARINA DAİR HER ŞEY BU FUARDA MEVCUT
Konut Projeleri, mobilya, aksesuar, dekorasyon, züccaciye, gelinlik, damatlık, abiye kıyafet, çeyiz, halı, düğün organizasyonu, beyaz eşya, elektronil eşyaların bulunduğu fuar, 29 Ocak - 2 Şubat 2020 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

BÖLGE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI
Geçtiğimiz yıl 40 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuar, bu yıl  60 firmanın katılımı ve zengin içeriği ile birden çok sektöre olumlu katkılar sağlayarak ticari işbirliklerin geliştirilmesine olanak sağlayacak.
Beş gün boyunca devam edecek fuarda abiye ve gelinlik defileleri, kına gecesi ritüelleri, dans ve sahne performansları da olacak.

KOSGEB tarafından desteklenen ve girişin ücretsiz olduğu Fuar  29 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında 10:00-20:00, 2 Şubat tarihinde ise 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
 

Son Güncelleme: 29.01.2020 03:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.