banner388

2021'de Samsun trafiği rahatlayacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den açıklama geldi.

2021'de Samsun trafiği rahatlayacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den açıklama geldi.

06 Şubat 2020 Perşembe 19:19
2021'de Samsun trafiği rahatlayacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun trafiğini rahatlatacak olan “Terminal Projesi”nin 2021 yılında başlayacağını duyurdu.
Minibüsçü esnafıyla bir araya gelen Demir, esnafının sorun ve taleplerini dinledi. Samsun trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

"İLK İŞİMİZ HALK OTOBÜSLERİ MESELESİNİ ÇÖZMEK"

2021 yılında ilçe minibüslerin şehir merkezine giriş yapmalarını sağlayacak olan Terminal Projesi'ne başlayacaklarının müjdesini veren Demir, “17 ilçeden gelen minibüslerin şehir merkezine ulaşmasıyla ilgili yaşanan sorunları çözmeye kararlıyız. Seçim döneminde de ifade etmiştik. Vatandaşlarımızın çok sayıda toplu taşıma aracı değiştirerek seyahat etmelerini, gidecekleri yere zorluk çekerek ulaşmalarını ortadan kaldıracağız. Terminal Projesi’ne 2021 yılında başlayacağız. Göreve başlayalı 10 ay oldu. Ekibimizle birlikte büyük bir gayret sarf ediyoruz. Dolmuşçularımızın güzergah ve diğer sıkıntılarıyla ilgili talepleri var. Biz bunlar için bir çalışma yapıyoruz. Bunu da size sormadan yapmayacağız. Çözüm ve önerilerini dinleyeceğiz, karalarımızı birlikte alacağız. Ben yaptım oldu mantığı ile hareket etmeyeceğiz. Adım adım planlayarak gidiyoruz. İlk işimiz halk otobüsleri meselesini çözmek olacak. Ondan sonra dolmuş ve minibüs hatları ile ilgili yeni bir çalışma yapacağız. Birisini memnun edip diğerini küstürmeyeceğiz. Bizim asıl hedefimiz vatandaşın menfaati  ” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 06.02.2020 19:23
Anahtar Kelimeler:
TrafikProjeSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre 2020-02-06 20:11:53

vatandaşın menfaatini düşünyorsan raylı sistem koy başkan.izmiri örnek al..izbanı tramvayı örnek al..tcdd yetkilileriyle görüş.yakakentten ünyeye kadar tren koy...

Avatar
Sms 2020-02-06 20:35:08

Samsun trafiğinde sıkıntı yok ki. Sinyalizasyonda sıkıntı var. Her lambada kırmızıya mı denk gelinir. Siz inadına büyükşehirde trafik yoğun olur diye göstermek istiyorsanız aynı şekilde devam ediniz...

Avatar
Vatandaş 2020-02-06 21:29:31

Vatandaşa sordun mu. Sonra biz yaptık oldu demiyeceğiz dersin anca. Bir kesime yaranacam diye şehrin dokusunu mahvedecek

Avatar
OSMAN 2020-02-07 09:56:18

Başkan önce halk otobüslerinde olan 40 yaş araçları kaldır. düzenli ve bakımlı araçlar çalıştır. insanlar osobüse eziyet çekmek için değil seyahat etmek için binmiş olsun.

Avatar
ismail türkoğlu 2020-02-07 10:59:21

peh peh, peh, atma recep ,din kardeşiyiz.Bakanken bu şehire çevre yolu yapamayan bir şahsiyet, Samsuna ne katabilir.?