banner388

20-21 Mayıs Atakum Çalıştayı

Atakum Kent Konseyi Başkanı olan Doç. Dr. Bekir Şişman, 20-21 Mayıs Tarihleri Arasında Gerçekleştirilmesi Planlanan ‘Atakum Çalıştayı’na Herkesi Davet Etti.

20-21 Mayıs Atakum Çalıştayı

Atakum Kent Konseyi Başkanı olan Doç. Dr. Bekir Şişman, 20-21 Mayıs Tarihleri Arasında Gerçekleştirilmesi Planlanan ‘Atakum Çalıştayı’na Herkesi Davet Etti.

17 Mayıs 2016 Salı 15:16
20-21 Mayıs Atakum Çalıştayı

Atakum Belediyesi ile Atakum'un Kent Konseyi işbirlikleriyle yapmış olduğu ‘Atakum’da Kentleşme, Kentlileşme, Sorunlar ve Çözüm Önerileri’ konulu çalıştaylar düzenlenmekte. Atakum'un Kent Konsey Başkanı olan Doç. Dr. Bekir Şişman, “Fikir alışverişleri, öneriler, sunumlar ve bilimsel çalışmalar doğrultusunda ilçemizin daha fazla gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
75 bilim insanının katılımıyla 20-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında Yalı Kafe’de gerçekleştirilecek olan çalıştay hakkında bilgi veren Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman, “Atakum’a akademik bir çerçeveden bakmak, sorunların tespit edilmesinde ve çözüm üretilmesinde bilimsel bir yaklaşımda bulunmak, Atakum’un güçlü ve zayıf yönlerini ortaya koymak ve Atakum Belediyesi’nin vizyon ve misyonuna katkı sağlamak amacıyla böylesi kapsamlı bir çalıştaya imza atıyoruz” diye konuştu.
Çalıştay'da tam 7 alanda akademik sunumlar ile atölye çalışmaları gerçekleştirileceğini vurgulayan Doç. Dr. Bekir Şişman, “Çevre, şehircilik ve alt yapı sorunları, kentleşme ve kentlileşe, tarım, hayvancılık, gıda ve ekonomi, sivil toplum ve sosyal hayat, eğitim ve sanat, kültür, tarih ve arkeoloji, gençlik, spor aile ve engelliler başlıklarından oluşmuş olan 7 alanda geniş kapsamlı bir çalıştay gerçekleştiriyoruz. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın destekleriyle kapsamlı bir hal alacak olan Atakum Çalıştayı’na herkes davetlidir. Fikir alışverişleri, öneriler, sunumlar ve bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda ilçemizin gelişimine büyük oranda katkı sağlamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
 
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 10:41
Anahtar Kelimeler:
KentKültürçalıştay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.