banner388

2 Yaşında ki Fatıma Bebekten Haberler İyi

Samsun'un Terme ilçesinde bir binanın 2'nci katından düşerek ağır yaralanan 2 yaşındaki kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

2 Yaşında ki Fatıma Bebekten Haberler İyi

Samsun'un Terme ilçesinde bir binanın 2'nci katından düşerek ağır yaralanan 2 yaşındaki kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

10 Haziran 2016 Cuma 13:18
2 Yaşında ki Fatıma Bebekten Haberler İyi

Samsun'un Terme ilçesi Kocamanlar Mahallesi'nde ikamet eden Tuncay Güler (32) ve Tuba Güler (31) çiftinin kızları olan Fatıma İklil Güler (2) evlerinin 2'nci katından aşağı düştü. Önce bir araca çarpıp sonra da yola düşen çocuk ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ile Terme Devlet Hastanesine götürülen minik Fatıma, burada kusma belirtileri gösterince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümü'ne sevk edildi. Kolunda kırık bulunan ve yüzünde yara izleri oluşan minik Fatıma'nın kurtuluşunu mucize olarak adlandıran baba Tuncay Güler, kimsenin başına böyle bir şey gelmemesini diledi.

"ÇOCUĞUMUZUN SAĞLIĞI İYİ DURUMDA"
2 gündür çalışmayan aracın yerinden hiçbir yere kıpırdamadığını ve kızının direkt yola değil de aracın üstüne düştükten sonra yola düştüğünü anlatan Tuncay Güler, "Olay ben evde yokken meydana geldi. Bir anlık dalgınlık sebep oldu. Çocuğun daha önce hiç çıkmadığı bir yerdi. Daha önce orayı kullanmıyorduk. Çocuğumuz oradan aşağıya düştü. Olay yerindeki komşuların hemen ambulansı çağırmasıyla Terme Devlet Hastanesinin aciline kaldırdık. Orada çocuğumda kusma belirtileri olduğu için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevki yapıldı. Şu anda çocuğumuzun sağlık durumu gayet iyi. Allah'ım kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Çocuk bu ne yapacağı belli olmuyor. Ben görüntüleri izledim" şeklinde konuştu.

"İKİ GÜNDÜR ÇALIŞMAYAN ARABA ÇALIŞTI"
"Kızımın düşme esnasında bir vatandaşın hiç tepki vermediğine şahit oldum" diyen Güler, "Ama sonuçta o yaşlı bir amcaydı. Belki alzheimer hastasıdır. O yüzden önyargıyla yaklaşmak istemiyorum. Kızımın üstüne düştüğü aracın sahibi olan komşuma sordum. Aracın 2 günden beri çalışmadığını, akü takviyesi gerektiğini belirtti. Komşum, çocuk düştükten sonra arabayı tekrar çalıştırmaya denediğinde ise arabanın bu kez çalıştığını belirtti. Rabbime çok çok şükürler olsun. Çocuğumuzu bize bağışladı" şeklinde konuştu. 
Hastaneden alınan bilgiye göre minik Fatıma'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edileceği bildirildi.
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 13:28
Anahtar Kelimeler:
SamsunTermeçocukAkü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.