banner388

2 ayrı silahla yaralamaya adli kontrol

Samsun'da 2 ayrı silahla yaralama olayında yargılanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 ayrı silahla yaralamaya adli kontrol

Samsun'da 2 ayrı silahla yaralama olayında yargılanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

13 Mayıs 2018 Pazar 20:15
2 ayrı silahla yaralamaya adli kontrol

Samsun Haber-Samsun'da 2 ayrı silahlama yaralama olayında 2 kişinin adli kontrol şartıyla serbest kalmasında edinilen bilgilere göre, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde silahlı saldırı düzenlenen R. D. yaralanırken saldırganlar kaçtı. Samsun'un Atakum ilçesinde ise E.D'nin evinde S.Ö. isimli şahıs İ.A isimli kadına kazara ateş ederek omzundan ağır bir şekilde yaraladı.

TEKKEKÖY'DE Kİ SALDIRIYA KARIŞTIKLARI TESPİT EDİLDİ

Atakum'daki olayla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri S.Ö. ve E.D.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.D. ce S.Ö.'nün Tekkeköy'de silahlı saldırıya uğrayan R.D.'nin olayına karıştıkları tespit edildi. İki şahıs Samsun Adliyesine sevk edildi. Samsun Adliyesine sevk edilen E.D. ve S.Ö. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından ifadeleri alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 13.05.2018 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2018-05-14 12:27:23

Samsun'la ilgili hangi haber kaynağına baksam "Samsun'da bıçakla yaralama, Samsun'da silahlı saldırı, Samsun'da pompalıyla yaralama" gibisinden haberler var. Adamlar polise bile kafa tutuyor, hatta polisi bile yaralayabiliyor. Samsun'da çok ciddi anlamda güvenlik zaafiyeti var. Polis mi yetersiz, halk mı eğitimsiz, yoksa "Karadenizliyiz" kafası mı bilemiyorum ama sabah evden çıkarken akşam eve sağlam gelip gelmemeyle ilgili kaygılar yaşıyoruz. Yetkililer buna bir önlem alsınlar artık. O yetkililer Valilik, merkez ilçelerin Kaymakamlıkları, Belediye Başkanları ve İl/İlçe Emniyet Müdürleridir. Bu yetkililer önlem almazlarsa biz kendimiz mi önlem alalım? Biz de mi belimize ondörtlü takıp dolaşalım?

Avatar
sasa 2018-05-14 13:14:19

adli kontrolmu :D işte adalet

Avatar
Atif 2018-05-14 10:09:00

Hic sasirmadik nedense acaba vurulan o hakimin akrabasi olsaydi ne olurdu durum yazik vicdaninizla karar verin biraz salmiski birilerini daha vursun