banner388

19 Mayıs'ta kıyasıya yarış 

Samsunhaber.com ekibi olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. 19 Mayıs ilçesinde vatandaşlara yerel seçimlerde kimi desteklediklerini sorduk.

19 Mayıs'ta kıyasıya yarış 

Samsunhaber.com ekibi olarak halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. 19 Mayıs ilçesinde vatandaşlara yerel seçimlerde kimi desteklediklerini sorduk.

25 Mart 2019 Pazartesi 15:34

31 Mart yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Samsunhaber.com ekibi olarak Samsun'un ilçelerini gezmeye devam ediyoruz. 19 mayıs ilçesinde vatandaşlara, 31 mart yerel seçimde 19 mayıs Belediye Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinde kimi desteklediklerini sorduk. 

Samsun 19 Mayıs ilçesi genelinde yaptığımız röportajda 19 mayıs halkının karasız olduğunu, ilçede kıyasıya yarışın devam ettiğini gördük.

Mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu'na 19 mayıs ilçesinde seçim yarışının nasıl gittiğini sorduk.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ BÜYÜK BİR DEVLET 

Başkan Topaloğlu, "Bazı yerlerde sonuçlar bellidir, bazı yerlerde ortadadır, ortada olan yerlerde zaman zaman gerginlikler olabilir ama Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlet. İnanıyorum ki 31 Mart akşamında çok sakin bir seçimle 60 milyona yakın seçmen Cumhur İttifakından yana taktirini kullanacaktır" dedi.

Ahmet ALTÜRK

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun19 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.