banner388

“19. Etli Kazan Pilav Günü Etkinliği” 

Samsun Balkan Türkleri Derneği’nce 19. Etli Kazan Pilav Günü Etkinliği gün içerisinde kalabalık bir grupla gerçekleştirildi.

“19. Etli Kazan Pilav Günü Etkinliği” 

Samsun Balkan Türkleri Derneği’nce 19. Etli Kazan Pilav Günü Etkinliği gün içerisinde kalabalık bir grupla gerçekleştirildi.

23 Haziran 2019 Pazar 18:48
“19. Etli Kazan Pilav Günü Etkinliği” 

Samsun Balkan Türkleri Derneği’nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen Etli Kazan Pilav Günü etkinliğinin 19.’su gerçekleştirildi. Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisinde düzenlenen ve mübadilleri bir araya getiren etkinliğe Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy Belediyesi ve İlkadım Belediyesi de destek sağladı. 

Gerçekleştirilen etkinlikte açıklamalarda bulunan Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Uğur Buğra Özata, derneklerinin bin 500 üyesi olduğunu ve üye sayısını artırmak istediklerini ifade etti. Özata ayrıca, etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini sundu. 

Özata’nın konuşmasının sonrasında, protokol üyelerinin katılımıyla protokol kazanı açıldı ve katılımcılara etli pilav ikramında bulunuldu. Etkinlikte ayrıca, halk oyunları gösterisinde de bulunuldu. Etkinlikte elde edilen gelir ile öğrencilere burs verilecek. 

Etkinliğe, Tekkeköy Belediye Başkanvekili Kenan Beyazyüz, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, Özkan Karakaya da katılım sağladı. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-06-23 22:40:00

Gözü kör olsun gurbetin. Şimdi Samsunda hemşehrilerimin yanında olmak kültürümüzü yaşamak varken buralarda sürünüyoruz. İnşAllah memlekete kesin dönüş yapınca doya doya yaşarız. Kısmet diyelim...

Avatar
ATA cinikli 2019-06-23 23:05:59

Malesef uzulerek soyluyorum Samsun Balkan Turkleri dernekleri gorevlerini tam olarak yerine getirmemektedir aramizdaki ayrik otlarini temizleyip Atamiza Atalarimiza laik insanlarla yuruyusumuze deveam etmeliyiz...