banner388

“15 Temmuz Demokrasi Parkı”

Tekkeköy Belediyesince ilçede bulunan en büyük, en kalabalık mahallesinde yapılmış olan parka “15 Temmuz Demokrasi Parkı” adı koyuldu.

“15 Temmuz Demokrasi Parkı”

Tekkeköy Belediyesince ilçede bulunan en büyük, en kalabalık mahallesinde yapılmış olan parka “15 Temmuz Demokrasi Parkı” adı koyuldu.

19 Temmuz 2016 Salı 16:23
“15 Temmuz Demokrasi Parkı”

15 Temmuz'da yapılan darbenin demokrasiye kara bir leke olup eklenmesinin, vatandaşın ve milletin duruşu ile terör örgütünün oyununu sonlandırdığını dile getiren Tekkeköyün Belediye Başkanı olan Hasan Togar, “Türk milleti darbeye karşı durarak, tek yürek tek yumruk olup hareket ettiler ve bütün dünyaya demokrasi dersini verdiler. 15 Temmuz tarihi milletin darbeye karşı duruşunun tarihi bir günüdür. Vatanına ve milletine böyle haince ihanet eden kişilerin oyununu yıkan Türk milleti meydanlarda toplandı. Cadde ve sokaklarda gece gündüz nöbet tutarak tüm dünyaya demokrasi dersi verdi. 15 Temmuz' yaşatabilmek, gelecek nesillere bu tarihte yaşanmış olanları anlatmak, unutturmamak için yapılan bu parka 15 Temmuz Demokrasi Parkı adını verdik. Yaklaşık olarak 2.5 dönümlük bir alan üstüne kurmuş olduğumuz bu çok donanımlı olan park oyun alanı, spor alanları ve fitness alanları ile beraber ailelerin rahatça oturup dinlenebilecekleri banklar içermektedir. Donanım açısında çok zengin olan bu park çok farklı bir parkımız oldu. Parkın yapımından sonra isim konusunda çok çeşitli görüşmeler, anketler ve yorumlar aldığımız dönemde Cenab-ı Allah bizi bu durumla karşılaştırdı. Şükürler olsun bunu da anlımızın akı ile atlatmış bulunduk. Bu olayda bütün dünyaya demokrasinin dersini vermiş olduk. Amir ve meclis üyemiz ile toplantılarda parkımızın adının ne olacağını düşünürken son noktayı koyarak ilçenin en büyük olan 2. parkına 15 Temmuz Demokrasi parkı ismini vermiş olduk’’ dedi.



Son Güncelleme: 19.07.2016 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.