banner388

135 kişinin alınacağı işe 913 kişi başvurdu

Samsun'da temizlik ve güvenlik personeli ilanına alım sayısından yaklaşık 6 katı kişi başvurdu.

135 kişinin alınacağı işe 913 kişi başvurdu

Samsun'da temizlik ve güvenlik personeli ilanına alım sayısından yaklaşık 6 katı kişi başvurdu.

24 Eylül 2020 Perşembe 21:32
135 kişinin alınacağı işe 913 kişi başvurdu

Samsun'un Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kura çekilişi ile temizlik ve güvenlik personeli alımı yaptı. 115 temizlik personelinin alınacağı işe 781 kişi, 20 güvenlik görevlisinin alınacağı işe ise 132 kişi başvurdu.
Müdürlük kura çekimini anbean canlı olarak sosyal medya hesabında yayınladı. 


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, "Okullarımızda çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 115 temizlik işçisi, 20 güvenlik görevlisi alıyoruz. Pandemiden dolayı kura çekiminde adayları içeriye almadık. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak vatandaşlarımıza gösteriyoruz. Şeffaf bir şekilde noter huzurunda kura çekimi yapıyoruz. Kuranın herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. En kısa zamanda seçilenlerin işe başlamalarını süreçlerini hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.


Adaylar ise umutlu ve heyecanlı bir şekilde sonuçları beklediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burak 2020-09-24 21:49:43

Ne Haldeyiz işte! 6 katı başvuru olur inşAllah düzelir şu işsizlik sorunları HİÇ UMUDUM YOK AMA

Avatar
MERV 2020-09-25 10:20:55

BOŞUNA KURA ÇEKİMİ YAPIP NOTER MASRAFI YAPMIŞAR. ZATEN ALINACAK İNSANLAR BELLİ. ASIL LİSTEYE GİRENLER NE HİKMETSE BAŞVURU YAPIP ÇALIŞAMIYO. EĞER AKP Lİ DEKİLER YEDEK LİSTEDE OLSA BİLE ÇALIŞIYO. ABİ MİLLET EVİNE EKMEK GÖTÜREMİYO KİMSENİN HAKKINA GİRMEYE GEREK YOK. BU ARAYA İNSAN SOKMA OLDUĞU SÜRECE KİMSE BU ÜLKEDE MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDEMEZ.

Avatar
Akif 2020-09-25 10:32:32

İşsizlik Samsun'un en büyük sorunu zaten işsizlik ve eğitim düzeyi düşüklüğü yüzünden gençler bu belaların bataklarin içinde iş yok akşama kadar köşe başlarında ipsiz takılıyor yazık Samsun'a büyük yatırımlar büyük fabrikalar ve iş sahaları gerekiyor maalesef