banner388

110 suçtan 24 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun'da 110 suçtan toplam 24 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan şahıs polisin takibi sonucu yakalandı.

110 suçtan 24 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun'da 110 suçtan toplam 24 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan şahıs polisin takibi sonucu yakalandı.

13 Aralık 2023 Çarşamba 11:35
110 suçtan 24 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Edinilen bilgiye göre, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, A.K.G isimli şahsın cezaevi firarisi olduğu, "hırsızlık, cinsel saldırı, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun Kılma ve genel güvenliği kasten tehlikeye düşürme" suçları başta olmak üzere 110 ayrı suçtan toplamda 24 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahsın yakalanmasına yönelik çalışma yaptı.

Polis, A.K.G.'nin farklı adreslerde ve metruk binalarda kaldığını tespit etti. 7 günlük alan çalışması ve güvenlik kameraları incelemeleri ve akabinde şahsın saklanmış olduğu ikametin bulunduğu sokakta takip yapan polis, Liman Mahallesi Cam Güzeli Sokak üzerinde şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Samsun Adliyesine sevk edilen A.K.G. adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun lu 2023-12-13 17:31:00

Bu şahsi ödüllendirmek gerek bu kadar dosya suc her ne melamet varsa işlemiş anca yakalanmışım önümüz kış icerde rahat edeyim diye kendi teslim olmuştur

Avatar
mjjhgjhgjg 2023-12-13 15:51:34

ve kısa süre sonra salıverildi, verilmedimi af çıkardı iktidar yandaş partisi, ne yapıyoruz? suç işlemeye devam? niçin avukatlarda hakimlerde savcılar polisler de ekmek yiyecek daha, boş durana ekmek varmı ? yok, bu arkadaş niye suç işliyor, hükümet, devlet kurumları: çokda umrumuzda bize ne, biz partili başkanlık sistemindeyiz kendi seçmenizimin mutluluğu daha önemli, sosyal devlet? padişahlık geliyor, ardından yeni bir ülke kuracağız, önce vatandaşlık alan kardeşlerimizin cocuklarını memur yapacağız, ardından zaten çöküş, bolca acı, yeniden akıllanma, yeniden yeni bağımsızlık.