banner388

1 Tır Dolusu Çikolata !

İstanbul'da içinde 200 bin lira değerinde çikolatayla çalınmış olan TIR, Samsun’da içi boş bir halde terk edilmiş olarak bulundu.

1 Tır Dolusu Çikolata !

İstanbul'da içinde 200 bin lira değerinde çikolatayla çalınmış olan TIR, Samsun’da içi boş bir halde terk edilmiş olarak bulundu.

28 Haziran 2016 Salı 16:21
1 Tır Dolusu Çikolata !

Çikolata firmasının taşımacılığını yapan Ünal Mengi’nin, 200 bin liralık çikolata yüklü TIR’ı yaşadığı Pendik ilçesindeki mahalleden çalındı. Tır'ın yerinde olmadığını fark eden Mengi, polise başvuruda bulundu. İçerisindeki çikolatalarla beraber çalınan TIR, 4 gün sonra Samsun’da terk edilmiş olarak bulundu.  TIR’ın bulunduğu haberini alan Ünal Mengi, Samsun’a gelerek talihsiz manzara ile karşı karşıya geldi. TIR’ını borçla aldı ve borcunun henüz ödenmediğini anlatan Mengi, vatandaşlardan alınan çikolataların bulunabilmesi için ihbar beklediğini belirtti. Şirkette taşımacılık işi ile uğraştığını bildiren Mengi, şirketin çalınmış olan çikolataların parasının büyük ihtimal ile kendisinden alacaklarını söyledi.

''TIRIN BORÇLARI HALA DURUYOR''
Pendik'ten alınan aracın saat 05.30 civarında çalındığını söyleyen Ünal Mengi, “Tır yüklü hali ile çalındı. Şuan 200 bin lira kadar maddi kaybım var. Tır buraya kadar sahte bir plaka ile gelmiş galiba. 1-2 yerde ceza yemiş, kaçak olarak geçmiş. Çikolataların nerede alındığı,  nerede olduğu bile belli değil. Yapacak hiç bir şeyimiz yok ne yazık ki. Tır'ı alıp mecbur  İstanbul’a götüreceğiz. Büyük bir ihtimalle çalınan çikolatanın  bütün parasını da bana ödetecekler. Bu zamandan sonra da araç çalıştıracak halim yok. TIR’ın içinide  parmak izi kalmaması için kolayla yıkamışlar. Aracın benzini de bitmiş.'' dedi. Olayla ilgili soruşturma başladı.

Son Güncelleme: 28.06.2016 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.