banner388

Zeytinyağı anne sütüyle eş değer

Prof. Dr. Canan Karatay, zeytinyağının anne sütü ile eşdeğer olduğunu söyleyip bardaklarca zeytinyağı içti.

Zeytinyağı anne sütüyle eş değer

Prof. Dr. Canan Karatay, zeytinyağının anne sütü ile eşdeğer olduğunu söyleyip bardaklarca zeytinyağı içti.

14 Nisan 2018 Cumartesi 21:00
Zeytinyağı anne sütüyle eş değer

Her zamanki gibi ezber bozan Prof. Dr. Canan Karatay, Aydın'da düzenlenen 'Aydın Zeytinyağı Günleri' programına katıldı.

YETİŞKİNLERE VERİLMİŞ EN BÜYÜK NİMET

Canan Karatay, zeytinyağının kainatta yetikinlere verilmiş olan en büyük nimet olduğunu söyleyip önce bir fincan daha sonra 1 bardak zeytinyağı içerek, "Zeytinyağı her derde davadır, ana sütü ile aynıdır. Hastalıkları da tedavi eder. Eskiden ilaç yoktu, zeytinyağı vardı" dedi.

Zeytinyağı tüketimine örnek olan Canan Karatay, "Zeytinyağı doğanın yetişkinlere bahşettiği bir ana sütüdür. Zeytinyağı her derde davadır. Çok önemli bir milli servettir. Özellikle zeytinyağını yaşlılarımıza içirmemiz lazım. Her yaşlının veya yoğun bakımlardaki hastaların bir kahve fincanı zeytinyağı içmesi gerekiyor. Zeytinyağı ana sütü ile aynıdır. Bebeklerin de içmesi gerekiyor. İstikbal bağırsaklarımızdadır. Zeytin meyvedir. Zeytinyağı da bu meyvenin suyudur, meyve suyudur. Zeytinyağı yağ değil, meyve suyudur. Hakiki bir meyve suyudur. Bunu çocuklara da büyüklere de alıştıracağız. Mide ülserini gideriyor, bağırsakları temizliyor, alzheimeri önlüyor. Daha ne olsun" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.04.2018 22:24
Anahtar Kelimeler:
TüketimZeyitnyağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.