banner388

Hastamın 2. evliliğiydi. İlki 1.5 yıl sürmüş ve birlikte olamayınca şiddet ve kötü muamele çok görmüştü. İlk kocası hep onu suçlamış ve hiç tedavi arayışına girmemişler. Üstelik şiddet!!!

1.5 yılın sonunda boşandıktan bir süre sonra 2. Eşi ile tanışmışlar ve birbirlerini çok sevmişlerdi. Ancak hastam yine birlikte olamıyor ve eşine karşı çok suçlu hissediyordu. Bir türlü anlam veremiyor ve çaresiz hissediyordu. Yine 1.5 yıl geçmiş ve ne yapacağını, nasıl iyileşeceğini bilemiyordu. Vajinismusun bir tedavisi var mıydı? Sonunda tedavi arayışına girmişler ve polikliniğe geldiler. Adam o kadar seviyordu ki karısını onun için her şeyi yapmaya hazırdı ve seanslara başladık. Düşündükleri kadar zor ve uzun bir tedavisi yoktu ki vajinismusun.

2 seansta çözüme ulaştılar. İnanamıyorlardı, bunun için mi beklemişlerdi. Artık daha güvenli, huzurlu ve mutlu bir evlilikleri vardı.

Bazen çaresiz hissetmek çözümü bulmamızı zorlaştırır. O yüzden ertelemek sadece süreci uzatır, adım atın ve yardım alın. Vajinismus asla çözümsüz değildir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.