banner388

Çiftimiz evleneli daha birkaç ay olmuştu ancak vajinismusun evliliklerine etkileri başlamıştı bile. 

Oysaki uzun bir nişanlılık dönemi yaşamışlar ve birbirlerine kavuşmak için çok çaba sarfetmişlerdi. Nasıl güzel bir aşkla başlamıştı ilişkileri ama birlikte olamamak ve beraberinde gelen kavgalar çok kırgınlık yaratmıştı.

Kız artık kocasından korkar hale gelmişti. Adam ise her kavga sonrası kendisine kızıyor ve gidip özür diliyordu. Biraz kafa dağıtalım diye İstanbul'a gezmeye gitmişler ama başarısız ilişki denemesi ciddi bir kavgaya dönüşmüştü.

Artık ne yapacaklarını bilmiyorlar ve nasıl bu evlilik kurtulabilir onu düşünüyorlardı. Vajinismus tedavisi için araştırmalara başlamışlardı ama kız eskisi kadar güvenmiyordu kocasına...

Adam ise söz vermişti, tedavi sonrası bunların yaşanmayacağına.

Aşklarının hatırına kız kabul etmiş ve randevularını almışlardı. İlk seans sonrası eve gittiklerinde geçmiş defterleri açmış ve kavga tekrar etmişlerdi. Aradılar ve 2. seansa çağırdım, biraz konuştuk, dertleştik.

2.seans  sonrası birbirlerine bakışları değişmiş, sorunlarını halletmişler, nişanlılıktaki aşıklar olmuşlardı tekrar. Mutlulardı artık ve aradan 2 yıl geçti, geçen ay bebekleriyle ziyaretime geldiler, hala birbirlerine  bakışları aşk doluydu. 
Ne kendinizin ne de evliliğinizin yıpranmasına müsaade etmeyin, çaresiz değilsiniz. Vajinismus tedavisi kısa sürede olan bir hastalıktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.