banner388

4 yıllık evlilikleri bitmişti bile, nasıl da hızlı geçmişti zaman ve daha ilişkiye bile girememişlerdi. Hep birşeyler ile meşgul olmuşlar,  ailedekilerin sorunlarıyla ilgilenmişler ve bu karmaşanın içinde kendilerini unutmuşlardı, ya da unutmak için bahane yaratmışlardı. Çünkü koskoca bir 4 yıl geçmiş ve birlikte olamamak ile yüzleşememişler, ertelemişlerdi. Onlar unutmaya çalışsalar da çocuk ne zaman düşünüyorsunuz soruları artık karşılarına daha sık çıkıyor ve kısırlık ile ilgilenen doktorlara gitmeleri tavsiye ediliyordu, oysa onlar daha hiç birlikte olamamışlardı ki...

Çiftimiz bunalmaya başlamış ve tedavi arayışlarına girmiş, bu durumdan kurtulmaya karar vermişlerdi. Ailelere de doktora gitme durumuyla ilgili yalan söylemişler ve aşılama tedavisi olacaklarını anlatmışlardı. Çünkü şehir dışından gelecekler ve adamın ailesi de Samsun a hep beraber gelmek istemişlerdi. Kalabalık bir şekilde muayenehaneye geldiklerinde şaşırmıştım, çünkü genelde hep eşler yalnız gelirdi. Kayınvalide ve kayınbaba ile tanışıp onları bekleme salonunda kahve içmeye davet ettik ve eşiyle beraber kadını yalnız muayene odasına aldım. Durumu konuştuk ve tedaviye başladık. Kadın o kadar bunalmış ve o kadar çabuk bu durumdan kurtulmak istiyordu ki, her bilgiyi can kulağı ile dinliyordu.

Tedavi o kadar kısa sürdü ki onlar adına çok sevinmiştim. Evlerine döndüler ve bize güzel haberleri vermekte gecikmediler.

Vajinismus tedavisi mümkündür ve düşünüldüğü kadar uzun sürmez. Adım atın ve kendinize güvenin, ertelemeyin!!!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.