banner388

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu koronayı yendi

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, korona virüsü yenerek taburcu oldu. 

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu koronayı yendi

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, korona virüsü yenerek taburcu oldu. 

01 Ocak 2021 Cuma 18:22
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu koronayı yendi

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 1 ay önce korona virüse yakalanarak evde tedavi görmeye başladı. 8 günün ardından durumu ağırlaşan Kasapoğlu  Samsun VM Medıcal Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Solunum sıkıntısı sebebiyle kaldırıldığı hastane 17 gün tedavi gören Müdür Kasapoğlu, tomografide akciğerleri temiz çıkınca taburcu oldu.


Yanında olan herkese teşekkür eden Kasapoğlu, "Değerli büyüklerime, yönetici ve çalışma arkadaşlarıma, sevgili öğrencilerime çok çok değerli dostlarıma, dostluk mesajlarıyla güç veren, dualarını, desteğini esirgemeyen, arayan soran merak eden, kötü gününüzde yanımızda olduğunu hissettiren herkese en kalbi duygularımla sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Şunu bir kez daha anladık ki sağlık her şey. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Büyüklerime hürmetlerimi sunuyorum. Allah’ıma sonsuz şükürler olsun. Büyük katkı sağlayan, büyük özveriyle, sevgiyle çalışan, başarılı doktorlarımızdan Göğüs Hastalıkları Doktorları Prof. Dr. Şevket Özkaya, Uzm. Dr. Adem Dirican, hastanenin Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Ordu İl Sağlık Müdürü sevgili ağabeyim Dr. Mustafa Kasapoğlu başta olmak üzere hastanenin tüm sağlık çalışanlarına ve personeline çok teşekkür ederim" dedi.

Kasapoğlu'nun 1 hafta boyunca tedavisi devam edecek.  

Anahtar Kelimeler:
SamsunSağlıkGSB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2021-01-01 18:43:12

Geçmiş olsun..mevlam sihatini daim eylesin...

Avatar
İLKADIM LI NURİ 2021-01-02 14:07:42

Geçmiş olsun.Cenabı Allah'm bir daha göstermesin.Sağlıklı güzel günler dilerim

Avatar
Samimiyim. 2021-01-02 23:48:36

Allah ömür versin ki daha çok doldursun amel defterini.Nasıl doldurduğunu kendi bilir.Allah bollll bol versin karşılığinı.Samimiyim aşı hakkımı lehinde feragatla ona bırakabilirim.Şürekasıyla kazancı bol olsun.