banner388

Daha 5 aylık evliydiler ve birlikte olamadıkları için ilişkileri etkilenmeye başlamıştı bile. Kız çok ürkek ve annesi ile çeşitli sorunları olan biriydi, tedavi olmak istemiş ama genç kızlıktan kadınlığa adım atmak onun için daha kabul gören bir davranış değildi. İlk seans iyi geçmesine rağmen anlatılan, öğretilen çoğu şeyi seans sonrası yapmamıştı. Eşi de üstelememiş zamanla düzelir diye düşünmüştü. 2. seansa gelmediler ve aradım ama telefon değiştirdikleri için ulaşamadım. Aradan 6 ay geçti ve kendi aradı, belli ki çekiniyor ama tekrar başlamak istiyordu. Geldiklerinde daha da içine kapanmış ürkek bir kuş gibiydi.

Önce hayatındaki yaşadığı şeylerle ilgili bazı kişileri affetmesi gerektiğini düşünüp af terapisi yaptık ve sonraki seansında ise vajinismus ile ilgili kafasındaki sorunları kaldırdık. Artık o bedenini yönetebilen güçlü bir genç kadındı ve öyle de oldu.
Bazen sorunlarla karşılaştığımızda çözüm aşamasında düşebiliriz ama ayağa kalkacak güce sahibiz ve bunun için yardım eli uzatmanız özgüveninizin artmasına katkıda bulunabilir. Sevgilerle...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.