banner388

6 yıllık evli çiftimiz birbirlerini o kadar çok sevmişlerdi ki, birlikte olamamak bu sevgide hiç bir azalmaya sebep olmamıştı. Ancak sevgi format değiştirmiş, artık iki çok iyi arkadaşa dönüşmüşlerdi.

Bu durumu ilk başlarda önemsememişler ama bir şeylerin ters gittiğini fark ettikçe seyahat etmişler, kendilerini işe vermişlerdi. Bir süre daha böyle devam etmişler ama evlilikteki kadın ve erkek rollerinde bozuklukları hissetmek, günlük hayatlarına yansıması artmıştı. Bu boşluğu bunca yıldan sonra kapatamadıklarını daha fazla fark ediyorlardı. Birlikte olmak düşündüklerinden daha da önemli olabilir miydi? Bu soruyu düşünmek tedavi arayışlarına da yönlendirmişti. Arayışa başladıklarında bu güzel çiftle tanıştık ve ilişkinin hayatlarına katacaklarını konuştukça birçok yaşadıkları sorunların nedenlerini daha iyi anlıyorlardı. Her seans sonrası daha da özgüvenleri yerine geliyor ve seans sonrası tam bir evliliğe sahip olmalarının mutluluğunu yaşıyorlardı.

İlişki evliliğin temelidir ve vajinismus düşündüğünüzden daha kolay ve kısa sürede tedavi edilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.