banner388

Hastanelerde  Doktorlar Greve Girdi, Hastalar Mağdur Oldu!

Doktorların Türkiye geneli greve girmesiyle beraber vatandaşlar mağdur olmaya devam ediyor. Samsun'da bulunan o hastanede de vatandaşlar grev kurbanı oldu.

Hastanelerde  Doktorlar Greve Girdi, Hastalar Mağdur Oldu!

Doktorların Türkiye geneli greve girmesiyle beraber vatandaşlar mağdur olmaya devam ediyor. Samsun'da bulunan o hastanede de vatandaşlar grev kurbanı oldu.

05 Mayıs 2022 Perşembe 15:44
Hastanelerde  Doktorlar Greve Girdi, Hastalar Mağdur Oldu!

Samsun İlkadım ilçesinde bulunan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi'nden randevu alan vatandaşlar, hastaneye gittiklerinde doktorların grevde olduğunu öğrendiler. Doktorların grevde olduğunu hastaneye gittiklerinde öğrenen hastalar, doktorların greve olduğunun taraflarına iletilmediğini söyleyerek mağdur olduklarını dile getirdiler.

HASTALAR MAĞDUR OLDU!

Hastaneye uzun yoldan geldiklerini söyleyen bazı vatandaşlar ise;  "bizlere önceden haber verilseydi gelmezdik. Hasta hasta buralara kadar geldik, zaten zar zor randevu alıyoruz şimdi ne yapacağız" diyerek sitemde bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2022-05-05 17:19:08

bu doktor terörüne kim dur diyecek? herkes sıkıntı çekiyor, sadece doktorlar mı zor durumda? çözümü insanları mağdur etmek mi?

Misafir Avatar
EĞİTİMCİ 2022-05-05 20:46:55 @samsunlu

Doktorları kovana oy verirsen yakında doktor bulamayacaksın aymaz.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Mustafa Ali 2022-05-05 23:07:17

İşveren devlet olduğu için, doktorlar işcidir. Hastalar mağdur oluyorsa,. Sebebi işverendir.Yönetenler işini dogru yapsin,. ''doktorlar giderlerse gitsin'' diyerek çozüm olmuyormuş,.

Avatar
Samsunspor 2022-05-05 21:58:53

Devlet düzeltecek bu insanların durumunu ki vatandaş daha rahat edebilsin.doktorlarda keyiften yapıyorlardir grevleri

Avatar
Samsunspor 2022-05-06 13:18:17

Asgari ücretin bi tık üstünde çalışmakta doktorlar haklı adamlar. Yıllarca en zor okullarda oku bedeli karın tokluğuna.sonuna kadar haklılar

Avatar
birisi 2022-05-06 15:49:31

evet sadece doktorlar sıkıntıda doktor tanıdıklarım diğer fotokopi çekmekten başka bir iş yapmayan memurlar kadar maaş alıyor adamlara hakkını verin yazık günah. sizlerin çoğu torpiile mülakatla memur oluyorsunuz doktorlar yıllarca dirsek çürütüyor adamlar taziyeye düğüne bile gitmiyor zaman bulamadıkları için haklarını yemeyin artık.

Avatar
Atakumlu 2022-05-05 19:45:39

Duyuru yapılmaması ayrı bir skandal yalnız doktorlar gibi diğer meslek gruplarıda grev hakkını kullanmalı ve adil yönetim istemeli

Avatar
şehri 2022-06-16 11:01:18

3 saat önce mesaj atsalardi yeterliydi insanlar madur olmazdı mahsus yapiyolar ses çok çıksın hastaneler çok güzel lüks ama gerçekte hakkıyla çalışan az hasta insan muayene ediyorlar insanlara yazık bence Allah'ın da adaleti olduğunu unutuyolar