banner388

Güneş Lekelerine Son !

Bütün cilt lekelerinin uluşmasını engelleyebilmek için doğru güneşlenmek gerekmektedir. Güneş lekelerine karşı 5 çözüm bulunmaktadır. Bu çözümler haberin detayındadır.

Güneş Lekelerine Son !

Bütün cilt lekelerinin uluşmasını engelleyebilmek için doğru güneşlenmek gerekmektedir. Güneş lekelerine karşı 5 çözüm bulunmaktadır. Bu çözümler haberin detayındadır.

03 Ağustos 2016 Çarşamba 10:38
Güneş Lekelerine Son !

Yaz aylarında en can sıkıcı olan güneş lekeleri ışınlara uzun bir zaman ve yüksek dozda maruz kaldığımız zaman cildimizde oluşan lekeler çok can sıkabilmektedir. Güneş ışınlarına fazla maruz kaldığımızda zararlı etkilerine de rastlamaktayız. En sık rastladıklarımız ise, çiller, melazma, gebelik de olan lekeler ve solar lentigo bunlardan bazılarıdır. Birde bazı kozmetik ürünleri ile kullandığımız ilaçların karışmasıyla birde bunun yanında güneş ışınlarına maruz kalınınca kalıcı olarak cilt lekeleri ortaya çıkar. Bütün bu lekelerin oluşumlarını engelleyebilmek için doğru güneşlenmek gerekmektedir.
Öncelikle yüksek koruyucu faktörü olan kremler kullanmak gerekir. Ayrıca ekim ayı itibari ile leke giderici krem,enzimatik peeling, kimyasal peeling, lazer, PRP birde Mezoterapi yöntemlerini tercih ederek cildinizde oluşan lekelerin tedavi edilmesini sağlayabilirsiniz. 


''İŞTE BU YÖNTEMLER LEKELERE SAVAŞ AÇMAKTA''

1 - Güneşten Koruyucu Kremler : Yazın 10:30 ve 13:30 arasında koruyucu kremler kullanın.Bu kremlerin en az 30 faktörlü ve suya dayanıklı olmalarına birde 3 saatte bir de yenilemeye özen gösterin.

2 - Leke Giderici Kremler : Bu kremlerden bazıları güneşe karşı aşırı duyarlılığı arttırdığı için gece sürüp sabah yıkayarak cildinizden arındırın.

3 - Kimyasal peeling ile enzimatik peeling : Leke tedavisinde çok etkili, ancak yazın değil de ekim ayından sonra yapılmalıdır. 

4 - PRP ve Mezoterapi : Ciltteki leke tedavileri için özel hazırlanan PRP ile mezoterapi solüsyonları, lazer tedavisi ile beraber uygulandığında çok iyi sonuçlar alınmaktadır.

5 - Lazer : Lazer tedavileri,teni açık olanlarda ve koyu renk lekeleri olan kişilerde daha etkili olmakta. 

Son Güncelleme: 03.08.2016 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.