banner388

Gülüş estetiği nedir? Denta Samsun - Diş Hekimi Dt. Rıza İnan bilgilendirdi

Diş Hekimi Dt. Rıza İnan, 'Gülüş Estetiği' konusunda bilgilendirmede bulundu. 

Gülüş estetiği nedir? Denta Samsun - Diş Hekimi Dt. Rıza İnan bilgilendirdi

Diş Hekimi Dt. Rıza İnan, 'Gülüş Estetiği' konusunda bilgilendirmede bulundu. 

26 Mayıs 2021 Çarşamba 17:15
Gülüş estetiği nedir? Denta Samsun - Diş Hekimi Dt. Rıza İnan bilgilendirdi

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte vatandaşların en merak ettiği konulardan birisi de gülüş estetiği oldu. Denta Samsun Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucu ortağı ve Diş Hekimi Dt. Rıza İnan gülüş estetiği hakkında merak edilenleri yanıtladı. 

Diş Hekimi Dt. Rıza İnan konu hakkında şu bilgileri paylaştı:

"Bugün sizlere gülüş estetiği konusunda bilgilendirmede bulunacağım. Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte insanlar bakımlarına bir tık daha önem gösteriyor. Diş estetiği de bunun önemli bir parçasını oluşturmaktadır. 

Bununla alakalı ilk olarak diş beyazlatma geliyor. Diş beyazlatma zararlı mıdır? Uygun dozajda profesyonel ellerde yapıldığı sürece zararlı değildir. Sık sık tekrarlandığında, merdiven altı diye tabir ettiğimiz yerlerde zararlı olabiliyor. Çünkü diş yakma olabiliyor veya diş hassasiyeti zarar görebiliyor. Bu nedenle uzman bir hekim kontrolünde yapılan diş beyazlatmasının gülüş estetiğine katkısı bir hayli fazla olacaktır. 

"Gülüş estetiğini nedir?" sorusunu güldüğümüz zaman dişlerimizin gayet sağlıklı ve güzel durması olarak cevaplandırabiliriz. Diş etinin tedavisinin yapılması, kanamaların yok edilmesi, diş etinde uzama varsa lazer ile düzeltilmesini gülüş estetiğinin en basit uygulamaları olarak söyleyebiliriz. Bu basit uygulamaların dışına çıkabilebilecek daha karışık uygulamalar gerekebilmektedir. Çok fazla sayıda dolgu varsa ve yapıda bozukluk varsa ön bölgede yapılan zirkonyum uygulamaları ile hastanın daha sağlıklı ve güzel gülmesini sağlayabiliyoruz."

Detaylı bilgi için;

İletişim: 0362 420 1111
Adres: Kale Mh, İstiklal Cd. No:35/1 İlkadım/Samsun
Telefonla Randevu: Tel: 0362 420 1111 Whatsapp: +90-507-131-1939

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Son Güncelleme: 01.07.2021 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sağlık reklamlarından bıktık 2021-05-26 20:44:31

Sağlık sektöründe reklam yasal ve etik değil. Kaç para ulan bi reklam.