banner388

Genç kızın vücudundan iğne çıkıyor

Amasya'da yaşayan genç kızın vücudu iğne şeklinde metal cisimler üretiyor.

Genç kızın vücudundan iğne çıkıyor

Amasya'da yaşayan genç kızın vücudu iğne şeklinde metal cisimler üretiyor.

10 Nisan 2018 Salı 14:04
Genç kızın vücudundan iğne çıkıyor

Amasya'nın Merzifon ilçesinde yaşayan Sevda Topkök, ayağında kaşıntılardan dolayı oluşan kızarıklıklar nedeniyle İstanbul'a doktora gitti. Doktorun ayağında iğne şeklinde sert cisimler olduğunu söylemesiyle genç kız şok oldu. Tedavisi olan Topkök iyileşerek memleketine döndü. 8 yıl sonra tekrar rahatsızlanan genç kız Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde çekildiği röntgende sol kolunda iğne şeklindeki metal cisimlere rastlandı.

24 yaşındaki Topkök, “8 yıl önce bacağımdan 35 tane iğne çıktı. Doktorlar ameliyatla iğneleri almıştı. Aradan 8 yıl geçtikten sonra kolumda morluklar oldu. Doktora gittik. ‘Ezilme var’ dedi. Bir ay sargıda kaldı. Ağrılar sürünce iğne olduğu anlaşıldı” dedi. 

4 çocuk babası İsmail Topkök ise kızının 8 yıl önce olduğu ameliyatta çıkan 35 cisimden 4’ünün dikiş iğnesi kadar olduğunu söyleyerek yine aynı acıları çektiğini belirtti.

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Selçuk Sezikli de “Bu nadir görülen bir durum. Vücutta muhtemelen metabolik bir hastalık araştırması gerekebilir” diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 10.04.2018 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.