banner388

Almanya'dan Samsun'a geldi şifa buldu

Aşırı kilo şikayetiyle Almanya'dan Samsun'a Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Dr. Volkan Kınaş'a tedavi olmaya gelen Mustafa Kurt şifa buldu. 

Almanya'dan Samsun'a geldi şifa buldu

Aşırı kilo şikayetiyle Almanya'dan Samsun'a Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Dr. Volkan Kınaş'a tedavi olmaya gelen Mustafa Kurt şifa buldu. 

11 Aralık 2019 Çarşamba 17:14

Samsun'un başarılı obezite cerrahlarından Opr. Dr. Volkan Kınaş, aşırı kilo şikayetiyle gelen hastaları güler yüzle uğurlamaya devam ediyor. 

EN İYİLER ARASINDA 

Samsun'da yaşayan vatandaşların dışında şehir dışı ve yurt dışından birçok hastanın derdine deva olan Volkan Kınaş'a büyük ilgi gösteriliyor. Başarısı parmak ile gösterilen Kınaş obezite konusunda hastaların en çok tercih ettiği doktorlar arasında yer alıyor. 

YURT DIŞINDAN HASTALARIN TERCİH ETTİĞİ DOKTOR

Son olarak Gürcistan ve Almanya'dan gelen hastalarının derdine derman olan Volkan Kınaş, Almanya'dan gelen hastası Mustafa Kurt ile ameliyat sürecini değerlendirdi. 

Kısa sürede ameliyat sürecinin atlatıldığını belirten Volkan Kınaş hastasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Almanya'dan gelen hasta Mustafa Kurt ise ameliyatın başarılı geçtiğini ağır ve sıkıntının olmadığını belirterek, "Volkan Kınaş obezite cerrahları arasında isim yapmış bir doktor. Aşırı kilolarım nedeniyle ameliyat olmaya karar verdim. Yaptığım araştırmalar ve arkadaşlarımın tavsiyeleri neticesinde Volkan Kınaş'a geldim. Başarılı bir ameliyat oldu. Hiçbir sıkıntım yok. Volkan hocaya çok teşekkür ederim" dedi.

Merak edilenler, detaylı bilgi ve iletişim için +90 546 773 73 44 numaralı WhatsApp ihbar hattına veya @dr.volkankinas kullanıcı adli instagram hesabına ulaşabilirsiniz.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.