banner388

Ortalık karıştı birbiri ardına sert açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren sert açıklamalarda bulundu. Açıklamaların ardından Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu cephesinden aynı sertlikte yanıt geldi

Ortalık karıştı birbiri ardına sert açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren sert açıklamalarda bulundu. Açıklamaların ardından Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu cephesinden aynı sertlikte yanıt geldi

26 Aralık 2021 Pazar 21:02
Ortalık karıştı birbiri ardına sert açıklamalar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "CHP'li belediyeler ne yaptı? Ne olduğu belli olmayan, bir kısmı terör örgütleriyle iltisaklı çıkan 45 bin kişiyi belediyeye doldurdular" ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gerçek bilgilerin yer aldığı bir mektup gönderdiğini ifade etmişti. Bunun üzerine ise Erdoğan bugün  "Utanmadan sıkılmadan bana mektup gönderiyor, böyle bir şey yok diye. İBB önünde hanımlarıyla beraber ağlayan insanların gözyaşlarını sen bize anlatma. Ve İBB'nin tahir ekseriyeti AK Partili meclis üyelerinden oluşmaktadır ve bütün kayıtlar onlarda da mevcuttur. Senin bütün yalanların orada tutuluyor. Bay Kemal ve onun müridi, adını vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.

KOŞ ERDOĞAN KOŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine Twitter üzerinden art arda yanıtlar verdi.

 Kılıçdaroğlu, “Ey Şahıs, Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretilir. Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar. Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!" dedi.

İMAMOĞLU'NDAN YANIT GECİKMEDİ

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da açıklama yaparak "2,5 yılda yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle İBB’de 21.500 kişiye istihdam sağladık. 2024’e kadar yeni yatırımlar ve projelerle Cumhurbaşkanımızın iddia ettiği rakamı, yani 45 bin kişiyi, İstanbul’a hizmet için istihdam etmek üzere var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anthiseptic 2021-12-26 21:22:23

FETÖ'yü ülkenin kılcal damarlarına yerleştiren , orduyu , yargıyı , emniyeti ele geçirmesini sağlayan , bunları her zaman koruyan kollayan adam çıkmış İmamoğlu' na çamur atıyor. Bunlar evrensel yargı kuralını da unuttular : Suçu ispatlanmadıkça herkes masumdur. Devlet sosyal medya paylaşımları ile yönetilmez. Adam iç işleri bakanı mı sosyal medya fenomeni mi belli değil. Ayrıca devlet il kongrelerinde kurumlara iftira atarak hiç yönetilmez. Devletin tüm imkanları senin eninde ; en başında emniyet ve yargı geliyor. Bu örgüt üyesi dediğin adamlara temiz kağıdı verenler kim hacı?Hele sen onu bir anlat bize. Yeter artık milletin aklı ile alay etmeyi artık bırak. Sen onu bırak da doları 18 in üzerinde bozdurup da köşeyi dönenler kimler onu açıkla...

Avatar
55 2021-12-27 15:28:10

Devleti soyan bakana ne oldu sayın soylu.

Avatar
nihatşahinyozgattan 2021-12-27 00:10:56

sag,sol,kanatstoperezeveözögoviçalınmalıkişampiyonollalım