banner388

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu

Eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etmişti. Yerine geçecek olan isim belli oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine Engin Tekintaş getirildi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu

Eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etmişti. Yerine geçecek olan isim belli oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine Engin Tekintaş getirildi. 

24 Eylül 2018 Pazartesi 17:56
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu

Altınordu Belediye Başkanlığı görevini yürüten Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda boşalan koltuğa getirildi. Boşalan koltuğun yerine vekalet eden Engin Tekintaş, başkanlık görevine getirildi. 

Bugün Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, başkanlık için boşalan koltuğu doldurmak adına olağanüstü toplandı. Mecliste yapılan oylama sonucunda AK Parti'nin adayı Engin Tekintaş kullanılan 67 oydan 66'sını alarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilmiş oldu. 

CHP'NİN ADAYI OYLAMADAN ÖNCE SALONU TERK ETTİ

CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Karamustafaoğlu ise oylama öncesinde meclis salonunu terk etti. 

Başkanlık görevine getirilen Tekintaş, Yılmaz'a teşekkürlerini sunarak zor bir görevi üstlendiğini ifade etti. Tekintaş, amacının hizmet olduğunu dile getirdi. 

GELECEĞİ İNŞA ETMEYE DEVAM

Tekintaş yaptığı konuşmada, "Sizlerle hizmetin devamını, milletimizin özellikle gönül ilişkisini bizimle doğrudan kurarak devam ettirmemiz gerekiyor. Bu süreçte karşılıklı diyaloglarımızı, kamuoyuyla basınla halkla ve ilgili diğer birimlerle hizmetlerimizi sürdürmeye, geleceği inşa etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Tekintaş şu ifadelere yer verdi: 

"Onun için hizmetin devamı olarak almış olduğumuz bu görevi sizlerle en iyi şekilde sürdürmemiz gerekiyor. Bunun için kol kola kucaklaşarak canı gönülden birbirimizi geleceğe taşıyacak hizmetleri sürdürmemizin en kolay yolu, birlikte yola devam. Gelecek hepimizin. Ordu gelişecek ve değişecek. 19 ilçemizle birlikte durmak yok, hizmetlere devam."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Sami 2018-09-24 18:43:20

Bunun tipi daha müsait belediye yönetmeye badem bıyıklar yeter

Avatar
Ali Sami 2018-09-24 19:03:29

Acaba matrix gibi bişeydemiyiz bütün belediye başkanları aynı tipte çıkıyor ajan smith gibi iyice birbirine benzemeye başladılar

Avatar
samsunlu 2018-09-25 08:42:10

yemin ederim bunun içine feto kaçmış

Avatar
Hasan AK 2018-09-25 10:20:56

Seçilmiş belediye başkanlığından ATANMIŞ belediye başkanlığına. İşte sandığın kararına olan saygı ve ileri demokrasi! Göçebe kültüründen geç ayrılmış geç yerleşik hayata geçmiş toplumlarda yaşanan rutin olaylardan bir.