banner388

Milletvekilleri Birbirlerinin Üzerine Yürüdüler

TBMM Genel Kurulu’nda CHP ile MHP milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın alevlenmesiyle oturuma ara verilirken vekiller birbirlerinin üzerlerine yürüdü. Araya giren diğer vekiller gerginliği azaltarak ortamı yumuşatmaya çalıştı. 

Milletvekilleri Birbirlerinin Üzerine Yürüdüler

TBMM Genel Kurulu’nda CHP ile MHP milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın alevlenmesiyle oturuma ara verilirken vekiller birbirlerinin üzerlerine yürüdü. Araya giren diğer vekiller gerginliği azaltarak ortamı yumuşatmaya çalıştı. 

09 Temmuz 2019 Salı 23:02
Milletvekilleri Birbirlerinin Üzerine Yürüdüler

TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti Grup önerisi görüşmeleri sırasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri arasında tartışma çıktı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, vatandaşın beklentilerinin af olduğunu belirterek, Meclisin vatandaşın beklentilerini karşıladıktan sonra tatile çıkmasının uygun olacağını söyledi. Özel, ayrıca MHP Grubu’na yönelik olarak İstanbul seçimlerine ilişkin, havlu attıklarını ileri sürdü. 

Bunun üzerine Özel’e yanıt vermek üzere MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül kürsüden CHP Grubu'na yönelik olarak, Kılıçdaroğlu’na yönelik önerge görüşülürken CHP Grubu’nun Kılıçdaroğlu’nu yalnız bıraktığını iddia etti. Bunun üzerine CHP ile MHP milletvekilleri arasında sözlü tartışma çıktı. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç oturuma ara verdi. Verilen arada da vekiller tartışmaya devam etti. CHP ile MHP milletvekilleri birbirlerinin üzerlerine yürüdüler. Araya giren diğer milletvekilleri CHP ve MHP milletvekillerini sakinleştirmeye çalıştı. 

Anahtar Kelimeler:
ChpMeclisTbmmMhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-07-09 23:13:43

Mhp bu hale nasil geldi. Akp yi savunuyorlar ölümüne. Bahçeli hani erdoğan senden cumhurbaşkani olnazzzz diyordunya piskevit i yiyince. Bahçeli senin ne açiğin kasetin varsa affedeceğiz yeterki dönme her sözünden yetişemiyor ülküdaşlarin sana.ülkücülük duye birsey birakmadi Erdoğan içine alarak. Ecevitide erdoğanida ayakda tuttun ya bahçeli adin yanci koltukcu diye anilacak...

Avatar
Samsunlu 2019-07-10 09:29:21

Chp yi anlamıyorum mhpyi yani olmayan bir partiyi niye muhatap alırlarki.

Avatar
Misafir 2019-07-10 11:34:25

Mhp Erhan Usta gibi bi adamı ihraç edeceğine bu partiyi bu hale getirenleri ihraç etsin. Özgür bey doğruları söylemiş. Af dediler piyasada bişey yok Eyt dediler o zaten yok 3600 ek gösterge de yok MHP iyici kuru sıkı partisi olmuş. Ses var görüntü yok

Avatar
Kerim 2019-07-10 03:49:03

Yok o öyle değil. Özgür Özel geçirdi bunlar rahatsız oldu kukla oldukları yüzlerine okununca

Avatar
Samsunlu 2019-07-11 07:41:58

Memleketi siyonistler sarmis herkes kotunun pesine gidiyor erhan ustada buyuk bir oyundu kimse anlamadi. Akp samsunu kaptirmak istemedigi icin bagimsiz olarak aday gosterdi. Şimdide geldikleri durum bu ne eyt si de ne affi bu insanlar icin kac yildir bisey yapacaz diyorlar zamdan baska bisey olmuyor. Yakinda dolmusa binip eve gidemeyeceksiniz. Samsun para yeme yeri oldu para kazanma yeri degil. Bu kadar avm sosyal yasam alanlari kazandirilirken is konusunda bir atilim yapilmadi. Hersey vatan icindi hersey para icin oldu. Insanlar yakinda birbirini vuracak bir ekmek icin gencler zaten kaybolmus durumdalar hepsi issiz. Devlet olarak is sahasi kazandirmayi hedefleyen bir tane millet vekili belediye baskani yok ureten bir beyin yok ki calisan bir isci olsun. Samsunun ise ihtiyaci var. Neden uyusturucu satisi cogaldi neden suc oraninda turkiyede birinci sirayi cekiyoruz. Ben samsunluyum deyince insanlar korkuyor. Bunlarla ovunemeyiz.