banner388

İttifak ile ilgili son gelişmeler

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte ittifak bilmeceleri sürüyor. CHP ile İYİ Parti ittifak yapacak mı? Haberin detayında...

İttifak ile ilgili son gelişmeler

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte ittifak bilmeceleri sürüyor. CHP ile İYİ Parti ittifak yapacak mı? Haberin detayında...

27 Kasım 2018 Salı 20:44
İttifak ile ilgili son gelişmeler

TBMM'de düzenlenen İYİ Parti grup toplantısında konuşan Meral Akşener CHP ile ittifak yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Bugün Sayın Kılıçdaroğlu Almanya’ya gidecek. Dönüşünde bir görüşme yapacağız. Ondan sonra ne olacağına karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Akşener konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Millet İttifakı'na oy verenler de en az Cumhur İttifakı'na oy verenler kadar bu ülkenin şerefli insanlarıdır. AK Parti'ye, MHP'ye ve CHP'ye oy veren değerli kardeşim. Biz sizi canımız, kanımız kadar seviyoruz. Kendi seçmenimizi ne kadar seviyorsak sizi de o kadar seviyoruz. Ayırmıyoruz. Siz de sizim gibi daha müreffeh, huzurlu bir Türkiye istiyorsunuz. Bu amaç doğrultusunda size en yakın partiye oy veriyorsunuz. Hiçbir Türk evladı, ülkesinin kötülüğünü istemez. Türkiye'de oy kullanan 55 milyon seçmene sesleniyorum. Sizler aynı mahallede yaşıyorsunuz. Sizler aynı otobüste, aynı trende yolculuk yapıyorsunuz. Sizler aynı pazardan alışveriş yapıp, aynı iş yerinde birlikte çalışıyorsunuz. Hatta aynı evde yaşıyorsunuz. Evlatlarınızı vatani görevlerini yapmak için aynı birliklere teslim oluyor. Aynı yolları gözlüyorsunuz. Aynı acılar için gözyaşı döküyorsunuz. Aynı devlete vergi ödüyorsunuz. Birbirinize sevgi ve hoşgörü penceresinden bakmaya devam edin. Onların girdiği karanlığa biz girmeyeceğiz. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olmaya devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.