banner388

Eski HDP milletvekili aday adayı AK Parti'ye geçti

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bölgede tanınmış zamanında HDP milletvekili aday adayı olmuş Halil Kesmez ve ailesini AK Parti saflarına çekti.

Eski HDP milletvekili aday adayı AK Parti'ye geçti

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bölgede tanınmış zamanında HDP milletvekili aday adayı olmuş Halil Kesmez ve ailesini AK Parti saflarına çekti.

03 Haziran 2018 Pazar 11:19
Eski HDP milletvekili aday adayı AK Parti'ye geçti

Ceylanpınar ilçesinin tanınmış isimlerinden eski HDP milletvekili aday adayı Halil Kesmez, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın yoğun çabaları sonucunda AK Parti saflarına geçti.

2015'TE VEKİL ADAY ADAYIYDI

Ceylanpınar tanınmış isimlerinden Halil Kesmez, 2015 yılında HDP milletvekili aday adayı olmuştu. Halil Kesmez ve ailesi, Başkan Atilla'yı makamında ziyaret etti. Başkan Atilla, doğru bir karar verdiklerini söyleyerek hayırlı olmasını diledi.

Kesmez ailesinin Türkiye'nin düşmanlarını görüp AK Parti saflarına geçtiğini dile getiren Başkan Atilla, "24 Haziran'da yapılacak olan tarihi seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Kesmez Ailesi'nin ileri gelenlerinden Halil Kesmez 2015 yılında yapılan genel seçimlerde HDP'den aday adayı olmuştu. Ancak kökenleri olarak devletini ve milletini seven bir ailedir. Bizim girişlerimiz sonucunda Ak Parti'ye katılım sağladılar. Şu anda cereyan eden Haç ile Hilal'ın savaşını görmüşler. Bu savaşta Hilal'in yanında durmak bizim için dini bir vazifedir diyerek Ak Parti saflarına geçtiler. Batılı şer odakları bütün işlerini bırakıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı devirme hesapları yapıyorlar. Sebebi ise, Cumhurbaşkanımızın İslam'a sahip çıkmış olmasıdır. Cumhurbaşkanımız İslam'a ve ümmete sahip çıkmasa, oklar ona çevrilmiş olmazdı. Kesmez Ailesi'de bunu gördüğü için Ak Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında mücadele edeceğini söyleyerek bizim saflarımıza geçmiştir. Kararın hayırlı olmasını diler, Kesmez Ailesi'ne teşekkür ederim" diye konuştu.

Bu saatten itibaren AK Parti için çaba sarf edeceklerini açıklayan Halil Kesmez, "Her insanın hatası olur ve kul hatasız olmaz. Biz kendimiz zaten yıllardan bu yana bu davanın peşindeyiz. Kesmez Ailesi 2002 yılında AK Parti'nin kurucuları arasında yer almıştır. Aile olarak diyoruz ki durmak yok yola devam. Beraber omuz omuza vermek ve düşmanın gözüne kurşunu sıkmak için Ak Parti saflarına katılım kararı aldık. Bugünden sonra aile olarak AK Partide olacağız" şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.