banner388

Erdoğan: AK Parti'de hizmet var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılış töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin hizmet belediyeciliği sunduğu ifade etti.

Erdoğan: AK Parti'de hizmet var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılış töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin hizmet belediyeciliği sunduğu ifade etti.

08 Aralık 2018 Cumartesi 20:01
Erdoğan: AK Parti'de hizmet var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da açılış törenine katıldı. Törende . Törende Erdoğan'ın yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "20 yıl önceki Üsküdar'ı hatırlayın. Neydi buraların hali? Nerelerden nerelere geldi. Bunun adı AK Parti belediyeciliğidir. Bu CHP belediyeciliğine benzemez. AK Parti belediyeciliğinde hizmet var, orada temizlik var, mimari noktada sanat var. Temizlik dedim işte Ümraniye. Hatırlıyorsunuz o çöplüğün patlamasını. Kim vardı o zaman? CHP'li belediye vardı. 39 vatandaşımız orada öldü. İstanbul bu CHP'ye bunun hesabını nasıl sorduysa, 31 Mart'ta da sormayacak mı? Müslüman bir sokulduğu delikten bir daha sokulmaz. Bu CHP'nin bizim insanımıza yaptığı zulmü babalarımızdan çok dinledik. Nüfus cüzdanlarını babalarımız bize gösterirdi. O günleri hatırlayanlar var burada" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.